Witam odebrałem stelvio tydzień temu na miękkim. Sprzedawca powiedział ze twardy doślą poczta na adres firmy. Płace 1300 netto za wersje execiutive. Pozdrawiam
W marcu były takie oferty, teraz możesz zapomnieć o nich![]()
Druga opcja sensowna to ARVAL, który wycenił mi to samo auto na 2350 ale na 30 miesięcy oraz twierdzą, że jeżeli auto się zepsuje w 3 roku eksploatacji nie z mojej winy to naprawiają sami.
Mają też ofertę na 15k KM za 2150netto.
Co myślicie. Macie jakieś doświadczenia z Arval'em?[/QUOTE]
Cześć,
Ewentualnie może dokupić przedłużoną gwarancję na rok u mnie w salonie mówili, że to koło 1000 zł netto. Ceny wynajmu mocno wzrosły w tym nowym programie. Zna ktoś jakąś alternatywę na LeasePlan i ARVAL??
Ja tez czekam na Veloce z leasplan za 1813 pln netto.
Płace 1300 netto za wersje execiutive. Pozdrawiam[/QUOTE]
Nieźle...
To ile w marcu kosztowała Giulia w LeasePlanie?
Witam Szanowne Grono
Czekam już ostatnie dni na odbiór Stelvio Super, zamówionej jeszcze przed podwyżkami.
Mam kilka takich pytań technicznych, może ktoś już przerabiał/pytał/drążył umowę.
- montaż kamerki - o ile schowanie kabla pod plastikami to nikt się nie przyczepi, ale już podłączenie zasilania zawsze jest ingerencją w instalację auta,
- auto użytkowane będzie w mieście na Pomorzu gdzie zimy nie ma wcale - zastanawiam się nad oponami całorocznymi,
- ma ktoś na forum może Visconti Green, bo taki zamówiliśmy, ale mając tylko pogląd na to jak ten lakier wygląda na Fiacie Tipo,