Strona 28 z 472 PierwszyPierwszy ... 18192021222324252627282930313233343536373878128 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 4718

Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

konrad1501
    Gość

Domyślnie

widzicie chlopcy baby Wam brak na forumjeden moj post a tu proszeaz zawrzalo!Konrad kochal Killarney!na moherach bylismy raz...i w sumie jedno i drugie miejsce byloby ok!tylko trzeba sie zgadac kiedy

co do zamiany RICHI Twoja bella rowniez piekna ale ja na ta chwile podziekuje za jakiekolwiek autko
    na ta chwile nie mam potrzeby zmotoryzowania to po pierwsze a po drugie kaska mi potrzebnajestem po przeprowadzce-depozytu nie dostalam od poprzedniej landlady bo zakrotki okres wypowiedzenia Jej dalam!

moja kochana ma NCT do wrzesnia,ale ...moge jej zrobic nct to zaden problem,sprawdzal ja mechanik i mowil ze przejdzie bez problemuwiec moge z nia pojechac i podpisac nct

pozdrawiam chlopcy

eilat1
    Gość

Domyślnie

podpinka pod temacik

Ja tez się dołączam z chęcią do zlociku
    Problem tylko w tym że wakacje mam do 8 sierpnia więc lipka ale po tym terminie oczywiście byłoby super....

Na klifach już kilka razy byłem ale z chęcia zaciągnę za sobą czestera

pozdro

Użytkownik Alfa i Omega Avatar richi102
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Ford Mondeo MK4 1.8 TDCI 2010

Domyślnie

No to trzeba podjąc jakąś decyzję. W sumie to jestem na 100% za tymi klifami. Trzeba w końcu tam pojechac. Proste, musimy ustalic jakąś datę. Myślę że gdzieś w połowie sierpnia. Data trochę odległa, ale powinniśmy trafic pogodę, a najważniejsze każdy może sobie zaklepac dzień wolnego w pracy. Z miesięcznym uprzedzeniem pracodawcy myślę że nikt nie powinien miec problemu z dostaniem dnia wolnego.
    Patrząc na temat, to mogę śmiało powiedziec że na starcie jest nas z 5 aut!?
    Moje propozycje dat to:
    10.sierpnia - środa
    albo
    14.sierpnia - niedziela
    Komu bardziej pasuje weekend, a komu środek tygodnia? Powinniśmy wybrac dzień w którym więcej osób ma wolne (np. niedzielę) żeby mniej osób musiało załatwiac sobie wolne.
    Mi termin jest obojętny, jestem dalej na zwolnieniu i mogę jechac kiedy chcę
    To tylko moja propozycja żeby coś ruszyc w temacie. Komuś nie pasuje to podsówac swoje propozycje.

PS. Czy ktoś może podac linka z zaznaczaniem na mapie w którym miejscu są dokładnie te klify.
    Pozdrawiam Rychu
    Ostatnio edytowane przez richi102 ; 08-07-2011 o 10:51

eilat1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał richi102 Zobacz post
    PS. Czy ktoś może podac linka z zaznaczaniem na mapie w którym miejscu są dokładnie te klify.
    Pozdrawiam Rychu

http://maps.google.ie/

wpisz sobie: cliffs of moher i wyskoczy

pozdro

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

hejka,
    uff, w koncu wekeend
    ja jestem za sobota lub niedziela! obecnosc 100%
    dzieki Magda, chyba musisz od czasu do czasu szturchnac forum!!!

eilat1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał czester085 Zobacz post
    uff, w koncu wekeend
    heh takiemu to dobrze!!!!
    ja jeszcze jutro muszem do tyrki mykac.....
    co do forum to musimy cos wykombinowac zeby czesciej sie udzielac

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał eilat1 Zobacz post

co do forum to musimy cos wykombinowac zeby czesciej sie udzielac

taa, wiecej forumowiczek!

eilat1
    Gość

Domyślnie

taaaaa jestem za!!!!!!

Użytkownik Romeo Avatar Cool_Kid
    Auto
    AR 145 1,8 T.S 144KM - nero - 1998r. / Giulietta Veloce 2,0 JTDm 170KM - etna nero - 2012r.

Domyślnie

Popieram

145 1,8 TS 144KM - nero - 1998
    Giulietta Veloce 2,0JTDm 170KM - etna nero - 2012
    "Jak wszyscy wiemy moderator zawsze punkt znajdzie, więc lepiej nie fikać. I tyle w temacie." - Wrażliwy Administrator.

http://i.imgur.com/m4g6E.jpg

konrad1501
    Gość

Domyślnie

No to skoro Wam na forum baby brakuje...to moze ja jednak nadal zostane wlascicielka belli??i bede miala co tu robicswoja droga chlopcy...jak wymontowac tv w zaglowkach tzn ...zaglowki nie orginalne od alfy bo te mam w domu...my kupilismy takie z zaglowkami i Koni wsadzil to przez panel tam gdzie jest wajcha zmiany biegow ale nie wiem jak te cholerne fotele otworzyc bo tam te kable biegna a szkoda...bo tv same moglabym sprzedac i przypuszczam ze szybciej znajde chetnego niz na sama belle!

pozdrawiam...Baba na forum