Czy za pomocą zmienarki YATOUR będę w stanie bez problemów odtwarzać muzykę Online z serwisu SPOTIFY na iphonie?
Czyli jak to zrobić?
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Tak jak napisałem.
W niebieska kostka od zmieniarki są dwa piny data-out i data-in(schemat sam wrzuciłeś). Musisz ich zewrzeć. Wtedy na właczonym radiu przyciskiem scr zmienisz źródło na zmieniarkę.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Dołączę się do tematu. U mnie nie działa ani opcja z kombinacją klawiszy ani mostkowanie pinów. Może ktoś ma pomysł jak się uporać z wymuszenie zmieniarki, wersję radia mam 3,17 i z tego co widziałem powinno zadziałać, lecz nie działa, proszę o pomoc
Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka
Panowie mam zmieniarke mp3 z yatour"a niby wszystko fajnie al nie zawsze radio widzi zmieniarke a dwa czasem cos pierdzi trzeszczy podczas odtwarzania muzyki nie wiem gdzie szukac problemu (radio + navi) alfa 147
Wysłane z mojego HUAWEI P8
Ten typ chyba tak ma bo mam podobne problemy i muszę wyłączyć i ponownie włączyć radio żeby załapało.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Jest jakis patent zeby po przekreceniu kluczyka nie wlaczalo sie odrazu radio albo móc wylaczyc radio w trakcie jazdy (radio + navi)
Wysłane z mojego HUAWEI P8
Odłączyć pin odpowiedzialny za zasilanie po zapłonie. Ale wtedy radio będzie działać 20 min i się wyłączy. Będzie działać jak odpalone na wyłączonym silniku a 20 min to zabezpieczenie przed wyładowaniem aku.
A wyłączyć można przyciskając lewe pokrętło od głośności.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka