Lotek spokojnie wpadnij na 24:00 sie wyrobisz do pracyspecjalnie dla Ciebie spot zrobimy do 23:00
abys sie wyrobił do pracy i nic Cie nie omineło jak pojedziesz
![]()
Lotek spokojnie wpadnij na 24:00 sie wyrobisz do pracyspecjalnie dla Ciebie spot zrobimy do 23:00
abys sie wyrobił do pracy i nic Cie nie omineło jak pojedziesz
![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Będzie ciężko bo elektryka w Alfie zastrajkowała i pokazuje fochy, nie działają mi elektryczne szyby, lusterka nie mam kierunkowskazów, ani świateł mijania, nie da się też włączyć klimy ani ogrzewania![]()
Hmm czyli na Orszak tez nie jedziesz???
Raczej nie pojadę bo auto odpala i jeździ ale nie mam świateł, kierunkowskazów nic, a tak to nie bardzo się da jechać![]()
Jak tam Panowie z jutrem ??ktos juz moze sie okreslic ze jutro raczej bedzie ???
Pozdro.
Z jutrem będzie ciężko z tym spotem, ale jest też dobra wiadomość, mój Alf już sprawny dzięki mojemu tacie i kuzynowi, rozpracowali wszystko i działa już jak należy więc Preston jutro Ci dam znać tutaj albo napisze sms-a czy jade na orszak to Tych i w razie czego się gdzieś ustawimy w Libiążu bo jeśli pojade to też na pewno z Libiąża bo muszę moją lepszą połówkę zabrać![]()
Ok dobra niema sprawy Jak cos to na SMSy sie ugadamy ja tez wezme swoja połowe z Flagówki i pojedziemy![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 11-08-2011 o 19:14
Wieczorem ok 19 zanim się położę przed nocką dam Ci znać na 100%, tylko że jeżeli będę jechał do gdzieś dopiero ok 9:45 z Libiąża bo na 9 będę po robocie w domu.
to jak z dzisiejszym wieczorkiem?? ja mogę być na 20 tak jak pisałem![]()
ok ja tez dzisiaj będę tak jak się umawialiśmy pod Starostwem w Chrzanowie na 20:00