Paweł156, a dla czego uważasz, że ta trasa będzie najlepsza :?:Napisał Paweł156
Paweł156, a dla czego uważasz, że ta trasa będzie najlepsza :?:Napisał Paweł156
najkrótsza i nie powinna byc zła, tą trasa wychodzi nam kolo 275km z cieszyna
ta trasa np wychodzi 520km z cieszynaNapisał Łukasz K.
trasa 2 pewnie wyjdzie koło 400km
Prawie 65 km mniej, to jest warte rozważenia
Dzięki za podpowiedz :wink:
Trasa którą przewidywałem:
http://maps.google.pl/maps?saddr=Cie...,10.217285&z=7
Wychodzi 337 km.
Mnie moj GPS przy trasie krotkiej pokazal 360 km :mrgreen:
bo start pewni masz z Żor a nie z CieszynaNapisał DDEvil
![]()
proponuje nie wybierac trasy ani najkrotszej ani najdluzszej.wybierzmy posrednia abysmy nie jechali przez osiedla :mrgreen: .pozdro i juz nie moge sie doczekac.
No pewnie ze z Żor :mrgreen:Napisał Paweł156
Widzę że niechcący wywołałem lekką burzę ;|/ ale może lepiej zaradzić temu wcześniej niż doprowadzić do sytuacji kiedy to na granicy każdy będzie chciał jechać inną trasą ...
o świcie powinniście zjeżdżać z autostrady (trasa 2) a w okolicy Trnavy ze smutkiem muszę stwierdzić - nie ma co oglądaća trochę widoków mam nadzieję zobaczymy bo od piątej jest już jasno(vide :zdjęcie)
to ważne - chociaż należy przyjąć zasadniczą różnicę pomiędzy polską a słowacką wiochą (niestety na korzyść Słowaków) :? po prostu mają lepsze drogimoga byc zadupia byle droga była przejezdna dla wszystkich
(trasa 3) znowu powtórzę że szkoda że nie w dzień bo widoki od Cadczy do Levic są przednienajkrótsza i nie powinna byc zła, tą trasa wychodzi nam kolo 275km z cieszyna
- głos rozsądkuproponuje nie wybierac trasy ani najkrotszej ani najdluzszej.wybierzmy posrednia abysmy nie jechali przez osiedla
Tak czy inaczej załączam cel podróży - most na Dunaju o którym tak pięknie napisał mrutyna - a na drugim brzegu moi drodzy pątnicy to już tylko AlfaCity !
Łukasz widze ze dobrze znasz trasy słowacji, jaki kilka razy jezdzilem do Jasnej na narty, wichami od korbielowa wiec jak dla mnie było ok, a którą trase Ty bys wybrał?
No i czy juz wiesz czy jedziesz z nami?
Acha, kto bierze kamere??
my bierzemy kamerę, mam nadzieję, że uda się zmontować jakiś fajny filmik wspólnymi siłami.