Jeśli nie będzie następcy 159 to będzie Lexus IS 250 Ostatni cywilizowany samochód z charakterem
Jeśli nie będzie następcy 159 to będzie Lexus IS 250 Ostatni cywilizowany samochód z charakterem
czemu cywilizowany?
Miałem okazję ostatnio przejechać się IS 250 ,wewnątrz auto takie sobie jak dla mnie (o gustach się nie dyskutuje). Prowadzi się nawet nieźle,ale ogólnie wrażenia zbyt wielkiego na mnie nie zrobił... Dużym plusem na pewno jest tylny napęd
![]()
Ja wczoraj zamienilem swoja 166 na Lagune 2.2 initiale, diesel. Oczywscie chcialem kupic cos innego np. Vel Satisa ( tak, podoba mi sie to auto ) ale zona sie nie zgodzila. Alfy nie moglem sprzedac za zadne skarby wiec postanowilem sie zamienic, sprzedac Lagune i kupic wtedy cos innego. Po glowie chodzi mi wlasnie Vel Satis ( jezdzilem juz ) i BMW 7, X5 i SantaFe. Ogladalem tez Optime w salonie, ladne auto szczegolnie w bialym kolorze, w srodku jednak jakosc materialow moglaby by byc ciut lepsza ale generalnie piekne auto.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Jesli Lexus to dla mnie GS 460h z przekladnia CVT. Piekne pojemne i szybkie auto nie spalajace 20l Insygnia tez jezdzilem, srodek i jakosc materialow jest znakomita szczegolnie w wyszych wersjach. Oszczedne i dobre silniki diesla. Alfa Romeo nie ma obecnie w ofercie auta ktore chcialbym kupic.
A jakie insYgnia chcesz kupic? papieskie?Jesli chodzi natomiast o Opla InsIgnia to ciekawa propozycja.
Mialem wersje cosmo z 2.0CDTI 160KM. Auto bardzo poprawne, ale brak emocji zwiazanych z prowadzeniem - chociaz wyglad mi sie bardzo podobal (poliftowy tyl mi juz nie podchodzi). Super na trasy z racji wygodnych foteli (mowa o tych sportowych). Ale dosc glosne przy duzych predkosciach >140km/h no i ociezale. W ogole nie czuc tych 160KM...
Tez Mazda 6 mi sie podoba (z zewnatrz), ale z tego co piszecie to nijak sie przeklada na stylistyke wewnatrz. Slyszalem, ze z racji odciazania auta przyoszczedzili na wygluszeniu, dlatego taki halas...
Pozdro,
Bartas
Od nowego roku ma być dostępny na rynku europejskim nowy ford mustang. Na fotkach wygląda nieźle...