Pojawilo sie az 5 alfekBigben zadowolony z kilku informacji i podpieciu pod kompa. Pozdrawiam.
Pojawilo sie az 5 alfekBigben zadowolony z kilku informacji i podpieciu pod kompa. Pozdrawiam.
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
zadowolony to on będzie jak rachunek za naprawy zobaczy![]()
verdebiancorosso
Kto to widział się spotować w piątek! Sami bezrobotni w Bytomiu?![]()
Następnym razem załatwie sobie urlop![]()
Mój alfiszon po małym dzwonku przeszedł lifting twarzy i jest gotowy do spotowania... btw. Kudłaty kiedyś zastanawiałeś się, jak łamie się maska w GtvZapraszam na oględziny
![]()
hahaha, w przyszłym tygodniu się zgadamy
też im zadałem to pytanie jak staliśmy pod Kopcem, ale tylko się zaśmiali, ja pognałem do roboty po kilkunastu minutach
verdebiancorosso
Spotkanie udane ale pare rzeczy trzeba zrobic, rorzad, olej, klocki i tarcze Adam dzięki, Kudłaty byłem dzisiaj z dzieciakami w DSD widziałem Twoją bele ale Ciebie niestety nie, dzieci zadowolone a impreza przednia, było na co popatrzeć.
Pozd dla wszystkich
jak chodziłeś po trasie i byłeś na odcinkach, to mogłeś mnie nie poznać, bo w oczojebnej kamizelce sędziowskiej i jeszcze wczoraj w kapeluszu (chowałem twarz przed słońcem, bo się w sobotę przypiekłem), to wyglądałem inaczej![]()
verdebiancorosso
Odwiedziliśmy wszystkie, szukałem Cię raczej po cywilu gdybym wiedział że sędziujesz to pewnie bysmy trafili na siebie. Zrobiłem parę fotek a fakt pogoda dopisała.
PS Fajnie wyglądały maluchy na swoich małych motorkach, widok bezcenny![]()
byłem na pierwszym odcinku, najbliżej DSD
może i mnie masz na fotce![]()
verdebiancorosso
Niestety nie załapałeś sięa byłeś w kapeluszu?, GoNiuS nie mijaliśmy się wczoraj czasem na Bańgowie?
tak, w kapeluszu, bo mi czoło w sobotę przypiekło i się chować musiałem
Goniusia mijałem na Dąbrówce w niedzielę![]()
verdebiancorosso