Marek, srebrna? Nie stajesz aby dość regularnie w Bonarce w okolicach Leroy Merlin? Jak tak to pozdrowienia od czarnej 164 3.0 na blachach SMI![]()
Marek, srebrna? Nie stajesz aby dość regularnie w Bonarce w okolicach Leroy Merlin? Jak tak to pozdrowienia od czarnej 164 3.0 na blachach SMI![]()
Tak, na zimę ślizgałem się Ładą, ale mój kręgosłup kazał mi wrócić do Alfy przed zniknięciem soli z drógPrzy okazji zregenerowałem alternator.
Chwila czasu to i ja sie dopiszeMiejscowosc miedzy Zabierzowem a Krzeszowicami(20km do Krakowa) na czas pracy parking przy ul.Prądnickiej. Czerwona 147 KRA
witam czarna 159 ti na 19" feldze kra i bordowa 156 selespeed również kra, obecnie w okresie zimowym śmigam srebrnym fiatem stilo 3d jtd. pozdrawiam wszystkich alfoholików
Widzę, że temat chwilę temu wygasł...więc odświeżę.
Od początku listopada cieszę się Alfą GT 1.9 JTD w kolorze Nero CarbonioMożna Nas spotkać najczęściej w okolicach Kurdwanowa i Świątnik Górnych.
Na razie nie wyróżnia się pewnie zbytnio z floty innych GT, ale na wiosnę popracuję nad tematem.
PS: Gdyby ktoś miał 18" Toory do GT i chciał się ich pozbyć-chętnie odkupię.
Ale wyróżniasz się z tej szarości innej floty motoryzacyjnej, która nas otacza![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Witam Czerwona GT kR SMIGAM już teraz na kołpaczkach RACZEJ PO N-HUCIE .
pozdro