jeż nie rób zamieszania! Spoty są w środy. Było poruszane wiele razy w tym temacie jaki dzień.
Środa parking Krokus w zimie i przy brzydkiej pogodzie zadaszony 1 piętro. W lecie i przy ładnej pogodzie na zawnątrz od strony BP
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
jeż nie rób zamieszania! Spoty są w środy. Było poruszane wiele razy w tym temacie jaki dzień.
Środa parking Krokus w zimie i przy brzydkiej pogodzie zadaszony 1 piętro. W lecie i przy ładnej pogodzie na zawnątrz od strony BP
nie mam zamiaru zmieniac terminow ja z reszta grafik w robocie tez sobie zrobilem pod spoty. kazdego sie nei pogodzi i tak.
ooo fuck !
http://www.wiocha.pl/599521,Jak_gleba_to_gleba
Ligar chwila słabości i już z Ciebie wieśniaka zrobią![]()
tak na dobry pocztek dnia. Mowilem ze go tam wrzuce dla jaj :p btw jakis plan na jutro?
to dzisiaj 19:00 na zewnętrznym parkingu przy Bora od strony BP
btw osoby ktore robily zdjecia na grillu ( lotnisko rakowice ) wrzucilibyscie te zdjecia
---------- Post added 10-05-2012 at 00:16 ---------- Previous post was 09-05-2012 at 17:35 ----------
mrutyś dogrzewajacy opony 0:35 xD ( zapomnaiem wczesniej wrzucic)
zatem dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie w krk![]()
może do Was wpadnę za jakieś parę miesięcy jak grafik pozwoli![]()
dziękuję Kaczo za przewiezienie na motofajnie było tylko kask miałam "ciut" za duży i że tak powiem ch*ja widziałam
ale nie ma co wybrzydzać - kask pożyczył sam mrutyna za co również dziękuję
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Hej krakowscy alfaholicy....widziałem was wczoraj ale sie super spieszylem i nawet nie moglem sie zatrzymac...bylem tylko w krokusie oddac bagaznik dachowy po majowce, kiedys byly to czwartki, co nie ? czy spoty sa co 2 tyg czy co tydzien? na nastepnym sie postaram byc!