Temat: Spotkanie w Łodzi i inne sprawy dot. Łodzian

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Kacu6na9
    Mieszka w
    Chechło Pierwsze, Łódź
    Auto
    Było : AR 156SW, Saab 9-3 Będzie coś włoskiego

Domyślnie

No jeżeli by się udało na forum dla grupy łódzkiej wydzielić oddzielny dział to by chyba było idealnie, bo i nowi członkowie łatwo się połapią i będą mogli się do klubu dołączyć, nie będzie problemu z hostingiem serwerem, a będzie możliwość poukładania tego po naszemu, posegregowania wątków i ułatwi komunikacje ;p

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

Sądzę że byłby to dobry pomysł,tylko czy władze forum się zgodzą na coś takiego
    http://s1.zmniejszacz.pl/113/imag0615__586673.jpg

Użytkownik Świeżak Avatar KubaLa_KARP
    Auto
    156 1,9 JTDm

Domyślnie

Ja dalej obstawiam nad przejściem na swoje.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Mariano_lodz
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 2,4

Domyślnie

Cytat Napisał alfagt19jtd Zobacz post
    to było takie osobne łódzkie forum na którym np koleżka założycieli mógł kłamać i zarzucać uczciwym ludziom
    oszustwo na podstawię swoich przeczuć konkretnie - AlfaTeam sprzedawała bezwypadkowe auto a taki jeden dureń
    napisał że "bite" bo mu się obsługa nie podobała na Wileńskiej - wkurwia mnie coś takiego i nawet zaproponowałem że
    ściągnę to konkretne auto na spota... bo nie lubię jak ktoś jest kłamcą
    założycielom tamtego forum oszczerstwa były do śmiechu bo dotyczyły konkurencyjnego warsztatu...

zresztą to typowy styl działania, niedawno próbkę dał na tym forum jeden z założycieli tamtego właśnie
    zarzucając chłopakowi od klimy z Pabianic że jego usługi są do dupy - też pozwoliłem sobie stanąć w jego
    obronie przed tym wrednym typem bo chamstwo trzeba tępić (a chłopaka od klimy nie znam i nawet
    na oczy go nie widziałem) ... no pewnie sami czytaliście ...z daleka jeżeli o mnie chodzi od takich

z tym pytaniem o pozwolenie to oczywiście sobie kpię i nic więcej (z tamtych od tamtego forum)
    heh czytając widzę ,że prawda leży pewnie gdzieś po środku, jesteś bardzo uprzedzony to się bardzo rzuca w oczy, nie znam przypadku tego auta, czy było bite , czy nie, ale takie rzeczy są przecież do sprawdzenia i sprawa się wyjaśnia. co do klimy to przekręciłeś kolego, nie chodziło o to że usługi kolegi z Pabianic są do dupy, tylko o to ,że troche przesadzał z reklamą, co jakiś czas robił wpisy w dziale spotów w łodzi i reklamował przeglad klimy itp. nie miało to nic wspólnego z tym czy te usługi są dobrej , czy złej jakości jak to opisałeś.

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Cytat Napisał KubaLa_KARP Zobacz post
    Ja dalej obstawiam nad przejściem na swoje.
    Też tak myślę, skoro formuła tego działu wam nie odpowiada bo szans na zakładanie forum Łódzkiego na forum ogólnopolskim raczej odpada. Za chwile padnie propozycja założenia Forum Warszawskiego, Piotrkowskiego, Swietokrzyskiego itd.

Możecie zakładac tematy w tym dziale i pisać co tam chcecie, nie wiem w czym problem?
    Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 08-09-2013 o 10:41

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

Użytkownik Alfa i Omega Avatar questounico
    Mieszka w
    Pabianice
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm i Megane II 1.6 16v LPG

Domyślnie

Cytat Napisał Mariano_lodz Zobacz post
    heh czytając widzę ,że prawda leży pewnie gdzieś po środku, jesteś bardzo uprzedzony to się bardzo rzuca w oczy, nie znam przypadku tego auta, czy było bite , czy nie, ale takie rzeczy są przecież do sprawdzenia i sprawa się wyjaśnia. co do klimy to przekręciłeś kolego, nie chodziło o to że usługi kolegi z Pabianic są do dupy, tylko o to ,że troche przesadzał z reklamą, co jakiś czas robił wpisy w dziale spotów w łodzi i reklamował przeglad klimy itp. nie miało to nic wspólnego z tym czy te usługi są dobrej , czy złej jakości jak to opisałeś.

Mariano zarzucał pisał że po 3 dniach ucieknie dla mnie jest to wytykanie niefachowości
    [

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Cytat Napisał vikadan Zobacz post
    ...

A filmik rozpoczął bym nie od wyjazdu z garażu, ale od wyboru kupna auta na giełdzie lub salonie:
    - chodzi ktoś np: po giełdzie i szuka auta.
    - dochodzi do kilku marek aut (np-3 szt) i wskazuje na logo i coś newralgicznego, itp. itd. - kreci głową niezadowolony.
    - dostrzega w oddali mieniącą się w słońcu Alfę - dobiega do niej
    - przyprawia go o szybsze bicie serca, wszak Alfę kupuje się sercem.
    - do tego oczywiście najlepiej nadawała by się płeć piękna
    - kilka zbliżeń na autko, wsiadają długie piękne nogi za kierownicę - mała korekta makijażu i odjeżdża
    - po drodze spotyka inne przejeżdżające Alfy - koniecznie pozdrawiające się na wzajem
    - dołączają kolejne auta i jadą wszyscy np: na grilla.
    - CDN
    Idealny scenariusz...

...dla teledysku disco polo... ;-)

Nie rozumiem trochę całej akcji z odłamem - kilka prób już było, nie tylko w łódzkim, i raczej powodzeniem się to nie kończyło bo po kilku tygodniach/miesiącach i tak wszyscy wracali na alfaholików ;-) A jak mam do wyboru przeglądać jedno forum gdzie jest wszystko 'pod ręką' albo tysiąc pomniejszych żeby znaleźć pierdołę - wybór jest bardzo prosty.
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

napisał jasno że jak kolega nabije to klima przestanie działać ot konkurencja z "klasą"

co do wczesniejszych - nie dało się wyjaśniać a obiektywnym sprawdzeniem auta obsmarowanego przez tamtego półgłówka
    łódzkie forum nie było zainteresowane - to co mieli ekspertyzę PZMOT zlecić i powiesić na forum obsmarowani sprzedawcy auta ?

pośrodku ? nie obrażaj mnie

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Bajon
    Mieszka w
    Łódź - Teofilów
    Auto
    Alfa Romeo Brera 2,4 JTDm Sky View, wcześniej Alfa Romeo 156 SW 1,9 JTD M-jet

Domyślnie

Cytat Napisał questounico Zobacz post
    Mariano zarzucał pisał że po 3 dniach ucieknie dla mnie jest to wytykanie niefachowości
    Mariano zarzucał??!! WTF??!!

Użytkownik Alfa i Omega Avatar questounico
    Mieszka w
    Pabianice
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm i Megane II 1.6 16v LPG

Domyślnie

Cytat Napisał Bajon Zobacz post
    Mariano zarzucał??!! WTF??!!
    hehe sory przecinka brakło
    Mariano (zwrot do Mariano, zarzucał, że tamten zarzucał
    przepraszam za mój analfabetyzm