Pozdrowienia dla czarnej 159SW DW stojącej obok CH Marino.
Pozdrowienia dla czarnej 159SW DW stojącej obok CH Marino.
Jak fajnie pospawają i polakierują to będzie wyglądał jak nówka sztuka nie śmigana....ale jak jakiegoś szaraka przetrącisz lub innego skubańca z leśnej doliny to może już z niego nic nie zostać... Ja codziennie wracam z Lwówka Śl. wieczorkiem to te patałajstwo jak na złość się pcha pod koła...
No własnie tego sie boje bo on już raz dostał kiedyś ...![]()
Pożyjemy zobaczymy póki co kratke kupuje![]()
147 powodów do zadowolenia
Dziś na trasie Złotoryja Legnica srebrna 166 na tablicach DZLAwaryjne i długie były obustronne
Pozdrawiam. Ale chcą zobaczyć kto kieruje musiałem sprawdzić swoje hamulce
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 po FL. Dzisiaj rano kolega widziany na Trzebnickiej, potem lapka byla na rogu ul Zmigrodzkiej![]()
@_Mumin_:
To ja
Ostatnio rzadko wchodzę na forum bo kompletnie nie mam czasu ze względu na pracę, ale to byłem ja. Tylko dlaczego ja Cie nie widziałem?![]()
Ostatnio edytowane przez pavvel ; 22-03-2012 o 10:45
Bo stałem na skrajnie lewym pasie lekko za Tobą![]()
Bunga, bunga per tutti!
No to pozdrowionkaNastępnym razem pomacham, poświecę
Swoją drogą, na Litewskiej ostatnio widuję czerwoną 147 na klubowych ramkach parkująca prostopadle zaraz przy ulicy. Któż to?
![]()
* Dziś koło 15.20 machałem - chyba - byłej Alfie Pociesznego -> odmachanePozdrowionka
* Między 16 a 16.30 awaryjnymi mrugnął mi ktoś ze srebrnej 159 jadąc Opolską / Krakowską w kierunku centrum - za późno się zorientowałemRównież pozdrawiam
![]()