Mam 25 lub 30mm z przodu, juz nie pamietam dokladnie.. i te 16mm przelotowe z tylu, nic nie obcieraChociaz tez pewnie dlatego ze nic ciezkiego nie woze.. jezdze przewaznie sam, do pracy, albo z jakimis dziewczynami ewentualnie
(szczupłymi rzecz jasna
)
Choc faktycznie, siedzi bardzo nisko, ostatnio na przegladzie nie moglem wjechac na podnosnik, wiec zawieszenie zostalo sprawdzone na okopoza tym, zadnych kraweznikow, zadnych kolein, zadnych dziur.. bo inaczej Alfa zawisnie
![]()
Wrzucam jako ostrzezenie przed tym sprzedającym - DS_AGROCAR podczas kilku rozmów telefonicznych sprzedający zapewniał że felgi są ładne i proste, sprawdzone, gotowe do założenia opon i na auto, pojechałem osobiście do gościa, co się okazało na miejscu, nie było felg miejscu, tylko gdzieś tam u kogoś, pojechał gość, przywiózł je na miejsce... felgi odmalowanie na odpier***l,, farba schodziła paznokciem, zlewy itp. ... wszystkie do malowania, ale pomalować to zaden problem. Niestety, po wrzuceniu na wyważarkę okazało się że trzy z czterech felg są krzywe, a z jednej zrobiła się "ósemka" nie do naprawienia...przez tel. jedna wielka ściema. Nie polecam!
No tak, bo po felgi do alfy to sie dzwoni do misia,a ma ich troche![]()
Sprawdzałem jakiś czas temu co miałeś wystawione na alledrogo i niestety po 3/4tys. za kółka nie jestem w stanie dać ... teraz widzę że masz ori za dobrą kase, pomyślę i się odezwę jakby mi nic innego nie wpadło w oko, te mają fajny wzór na żywo i gdyby nie to że są zwichrowane to bym je wrzucił do siebie, a tak ... du** ;-/
Powoli dojrzewam do zmiany kół na większe(sorry misiu ale katalizator mnie pociągnął). Czy znacie może wagę oryginalnych kół alfy 18" i 19"? Konkretnie chodzi mi o coś takiego http://www.caraccessoriesplus.co.uk/...y-wheels.html( to chyba podkowy?) i ti. Obecnie posiadam takie jak na zdjęciu 17". Wiecie ile mogą ważyć?
Chcialbym wiedziec czy będzie jakaś różnica w wadze jak zmienię na większe.
Ewentualnie coś fajnego lekkiego nie z alfy. Może Oz?
Spoko,podkowy mam u lakiernika ,beda w czarnym połysku,chyba ze szybko znajdzie sie klijent to bedzie zmaina koloru
A piszac troche ich mam mialem na mysli tyle
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=15645803
jutro jade po kolejne 17 ori ,i czekam na dostawe 17" telefonow ale do 156![]()
Co sadzicie o takiej feldze w "9"
![]()
Mnie się nie widzą
Szału nie ma, ale tragedii też nie. Ot, zwykła felga