Ja pozdrawiam wlasciciela czerwonej i opicowanej 146 na parkingu pod CH Arena w Gliwicach. Miala klubowe ramki. Zagadalem, ale kierowca troche nie czaił. Mowil ze ramki brat zalozyl: )
Ja pozdrawiam wlasciciela czerwonej i opicowanej 146 na parkingu pod CH Arena w Gliwicach. Miala klubowe ramki. Zagadalem, ale kierowca troche nie czaił. Mowil ze ramki brat zalozyl: )
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Chyba ten sam co go mijałem w Oświęcimiu - zdziwiony był niesamowicie (mowa tu o bordowej 159)
Ostatnio edytowane przez R.Y.D.Z.U ; 06-03-2011 o 09:51
Pozdrowionka dla kierowniczki z zielonej 156 1.9jtd mijanej dzisiaj po 22.00 na alei Bielskiej w Tychach. dla pasażerki również![]()
Pozdrowienia dla czerwonej 155 na rej KOS ... mijanej około 17 na drodze Oświęcim-Kęty. machałem ale bez odpowiedziLarson to ty ?
Pozdrawiam kolegę z czerwoniutkiej 146 z rejestracją na boku, mijanego koło 17 w Bestwince. Machane i mrugane - bez odzewu![]()
kwiatu czy to Ty jechałeś za mną w sobotę w stronę hotelowca?
i pozdrawiam właściciela 156 sw na klubowych ramkach, który nie odmrugał mi dziś po północy
A ja pozdrawiam miłego kolegę którego dogoniłam na Giszowcu i w eter poszło, że bardzo ładną Alfą jeździ. Odwzajemnił się w podobnym tonie i tak oto mam świetny humor od południa![]()
Łapka była obowiązkowo![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Pozdrowienia dla Seby spotkanego na swiatlach w centrum SkawinyPomrugane, pomachane i odmachane
![]()