Witam Panowie, potrzebuje sprawdzonego i niedrogiego lakiernika we Włocławku do drobnej robótki (ubytek kilku cm2 lakieru bezbarwnego), moglibyscie kogoś polecić?
Witam Panowie, potrzebuje sprawdzonego i niedrogiego lakiernika we Włocławku do drobnej robótki (ubytek kilku cm2 lakieru bezbarwnego), moglibyscie kogoś polecić?
Czołem panowie! Z obowiązku chciałem się przywitać. Bellą jeżdżę od sierpnia, ale kupiona od włocławianina więc pewnie widywaliście ją na drogach (a przynajmniej takie mam wrażenie, bo ciągle mijający mnie alfiarze wysyłają pozdrowienia - więc jeśli komuś nie odmachałem to sorry, ale jeszcze nie wszedłem w klimat). Długo polowałem na tę idealną 166tkę, miało być 3.0 V6, ale znalezienie przyzwoitego egzemplarza (objeżdżając przy okazji cały kraj) graniczyło z cudem. Ostatecznie zdecydowałem się na klekocika, ale przynajmniej od znajomej osoby i z jasną historią (chociaż kupowałem zupełnie na gorąco). Proszę wybaczyć swojskie klimaty na zdjęciu, ale póki co Bella nie doczekała się lepszej sesji. Do zobaczenia na drodze
![]()
Miło powitać Kolegę. Chyba mijaliśmy się niedawno na Wyszyńskiego ? No ładne cacko![]()
Witamy kolegę w naszym zacnym gronie
Swoją drogą #Jarzy skąd jesteś bo jakoś tło zdjęcia znajomo mi wygląda?
#Jarbi - Widziałem Cię ostatnio na Zazamczu ale znów jechałem VW więc nie witałem się![]()
Alfa Romeo 156 2.0 TwinSpark 1999 M.1.5.5
ostatnio holowalem vw alfą szkoda że zdjecia nie zrobiłemżeby nie było, że alfy na zlot nie dojechały bo wszystkie u mechanika
a tak na marginesie . . . kiedyś uda nam się zebrać ?![]()
No można by na zakończenie sezonu![]()
Nooo a sezon się kończy![]()
David czy Ciebie KHOT namierzył w Poznaniu ?
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1513549
Witam kolegę Jarzego. Co do spotkania na przystani lub w innym miejscu to czas coś zorganizować.
Ostatnio edytowane przez gramian ; 21-10-2014 o 08:27
Tak Gramian, to byłem ja :-)
Co do spotu jutro ja odpadam, własnie zaatakowałem słupek i auto trochę oberwało ;/