edit :mrgreen:
edit :mrgreen:
taniej chyba na Słowacji wyjdzie,znalazłem to:
http://www.eslowacja.pl/slowacja-noc...o-powiat/59_2/
za ok 45 zł/os/doba coś sie powinno dać załatwić,dojazd kilkanascie km to chyba nie problem
Cos link nie stykaNapisał Adam$72
![]()
Ale ciekawa cenka, pytanie tylko jak wygląda lokal...
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Panowie, jeżeli mówicie że te noclegi co załatwił M@t są drogie... to proponuje policzyć
Koszt noclegu jednej osoby w 2osobowym pokoju wychodzi 72,5zł + do tego śniadanie! /Przy pokoju 4osobowym wychodzi taniej, bo 58,75i też śniadanko
DD /
Na dodatek mają 52 miejsca noclegowe, czyli zakładam że zmieszczą się prawie wszyscy. Łatwiej jest "doszukać" kilku miejsc noclegowych w samym Komarom niż w innym mieście.
adamodg, koszt zaledwie mniejszy o 12,5zł czyli to co zapłacisz za śniadanie :mrgreen: a do tego musisz jeszcze dojechać więc koszt paliwaDD więc tak szczerze powiedziawszy, nie wiem czy to tak TANIO wychodzi
Adam$72, jeśli jest to alternatywa na noclegi dla tych którzy nie załapią się do pensjonatu na Węgrzech, to brzmi to rozsądnie. Jest pewien problemLink mi też nie styka
![]()
Nie no nikt nie pisze że są drogie przecież :wink: Jak dla mnie M@T załatwia w rozsądnych cenkach i mi jak najbardziej pasują, tym bardziej ze rzut beretem od zlociku :mrgreen: :mrgreen:Napisał Kate
Ja tam sie pisze na lokalizację M@T, ale tak jak piszesz KAte to dobre w przypadku jakby sie wszyscy nie pomieścili w jednym miejscu...
tak na marginesie jak wszyscy którzy pisza że będą...rzeczywiście się zjawią to będzie Nas tam naprawde spora grupa![]()
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
No,nie styka,pewnie im sie cos popsuło.Ale rano str jeszcze działała.58,75i też śniadanko to juz cena całkiem przyzwoita.Tylko czy jest jeszcze jakas wolna czworka?No i adamodg trza by wcisnać na 5.
Kate - nie chodzi mi o koszty tylko o miejsca gdyby się okazało że wszyscy nie pomieścimy się w jednym
ja tam mogę nawet pod chmurką :mrgreen:
W sumie mają 20 pokoi 2 osobowych i 3 apartamenty 4 osobowe. Ale dokładnie jakie pokoje są już zajęte to niech się wypowie M@t, bo do niego na priv idą konkretne rezerwacje.
Co do wolnych pokoi to na razie mam potwierdzone 11 pokoi 2-os i wszystkie tzn. 3 apartamenty, więc jeszcze jest 9 pokoi wolnych, gdzie pierwszeństwo mają osoby zadeklarowane wcześniej - rezerwacje wyśle pod koniec tygodnia, także jak coś to piszcie na PW.Napisał Kate
Pozdrawiam
Nr 471![]()
1. Fred & Kate /CB + navi/
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania /navi/
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella /navi/
6. DDEvil & Natalia /navi; CB - chyba/
7. moninika + Jarek /CB + navi/
8. hajper + Dorota /navi; CB - postara się/
9. pentek+Edzia+Kamil /navi/
10. Superjahu007 /CB + navi/
11. Ferrari-1 + Ferrari junior
12. Paweł156 + Dorcia /CB/
13. markus 166 2.4 JTD + passengers ) /CB + navi/
14.Krzysiek 156 Alfa Romeo 156 JTD + passengers /CB + navi/
15.Adam$72 +Kasia + adamodg /CB/
16. M@t + 3passengers /navi/ - w trakcie zapisywania
17. rigobert + Anita
18. ADASCO+2 navi/CB - w trakcie zapisywania
19. Papamek + Patka
20. patryk_wey + Żonka (Navi i może CB)
21. karol_156 +pasażer
22. Alfamaniak156 +Ania (Navi +CB)
23. Dario_83 + Erna + 2os (Navi + może CB)