wreszcie w domu... Mati, jak tam, obsluga w leroyu fachowa co nie? zwlaszcza na ogrodziena kazdy temat mozna pogadac!
wreszcie w domu... Mati, jak tam, obsluga w leroyu fachowa co nie? zwlaszcza na ogrodziena kazdy temat mozna pogadac!
no ba, chyba muszę częściej na zakupy do leroya jeździć heheNawet w leroyu da rade spota zrobić xD
![]()
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 28-09-2014 o 18:41
no a jak, na driving wjezdzamy stajemy i chodzimy po sklepie jak klienci a ochrona grzecznie pilnuje aut![]()
na nastepna sobote mozna by bylo jakiegos grila ugadac, tylko gdzie? Oczywiscie postaram se zalatwic zmiane na 6 rano zeby po poludnie miec wolne :p ktos jest takim pewniakiem co do takiego interesu?
p.s Lesniczego mamy, dziczyzna bedzie, drzewo tez zorganizuje, zrobi nam survival i bedzie git xD
Pomysł dobry, ja się piszę, tylko ilu chętnych było by jeszcze na takie grilowanie?
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Ja jestem chętnyDD grila mam, kielbase mozna kupic, skrzydelka, jakies nozki z kuraka i wegiel i heja
(Wino w drodze) tzn shejki w macu są
tekst taty na foty ze spotkania - a czemu stara zes pojechal?? Odp: a no bo nowa juz gadala z kolezankami a starej smutno . Odp: smiech xD
halooo halooo???? zyjemy??? Niestety od dnia dzisiejszego nikt mnie na ogrodzie nie spotka...................................... Od dzis na dziale elektrycznym ._. na szczescie- planuje odejsc na dniach
Mati, chcesz jechac zawiesc papiery do niemiec?tylko do musialbys w tygodniu wolne ogarnac
AAA i garbaci z niemiec co to mowili ze 4 wracaja??? Chetny ktos jeszcze w ogole na tego grila?!?!?!?! Oferta to grill, kielbacha, nozki z kuraka, picie (bez procentowe przeciez prowadzimy...) to zrzuta po jakies 10zl.
![]()
A gdzie składasz papiery?
Jak widać na grilla chyba chętnych brak, w takim razie może ktoś będzie chętny na zwykłe spotkanie w sobotę? niedziele?![]()
do bautzen chce jechac. Nowe elektro machiny jakies przyjechaly i beda potrzebowali sporo osob do pracy przy nichNiemiecki nie obowiazkowy bo kierownik ekipy plynnie mowi po polsku
![]()
jutro do godziny 12 w poludnie czekam na chetnych co do grila. Jak nie bedzie nas chociaz z 4-5 osob to nie robie nic;p