Siema sorki że to wszystko się tak przeciąga ale nadal nie mam auta![]()
Siema sorki że to wszystko się tak przeciąga ale nadal nie mam auta![]()
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Ah szkoda mówić jakiś inteligentny kierowca z krakowa uderzył mi w Alfę rozwalił mi dwoje drzwi i trochę próg po czym uciekł z miejsca wypadku !i słuch po nim zaginął !!
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Witajcie Panowie. Niedawno się tu przeprowadzilem do Wodzisławia i chętnie pisał bym sie na jakiegoś spotaa tak wogóle to dziś mijalem się z jakimś Alfistą i kolega w tej że Alfie machnoł mi ręką rozumiem w gescie pozdrowienia
Miło odmachalem koledze ale niewiem czy nie zapóźno i niewiem czy zauważył hehe. Chcialem nadmienić że kolega niema lewego swiatelka. Jak kolega się tu pojawi to niech da znać. Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem mam nadzieje
![]()
Siema witaj ten kolega to Andyyy AR 156 czarna !
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Siema nareszcie dotarłem na tor gokartowy i dostałem taka propozycję od właścicielki:
Odnośnie imprezy na naszym torze proponuję dwa rozwiązania:
Czasówkę- każdy zawodnik jeździ w sumie 20 minut w międzyczasie zmieniając karta, wyciągamy średni czas najlepszego przejazdu i na tej podstawie przyznajemy miejsca
Druga opcja : z każdej jeżdżącej czwórki po 10 minutowym przejeździe wybieramy na podstawie uzyskanych czasów zawodników do półfinałów. Ten, który uzyskał najlepszy czas na karcie z numerem dwa przechodzi do finału A, z gokarta nr 3 najlepszy czas również do finału A, tak samo z 4 i 6. Drugie najlepsze uzyskane czasy na każdym karcie przechodzą do finału B, trzecie finał C czwarte finał D, piąte finał E. Finały rozgrywamy na zasadzie wyścigu, uczestnicy losują miejsca startowe i numer karta. Na tej podstawie dokonujemy klasyfikacji, z tym że tylko zawodnicy z finału A mają szanse na miejsca 1 2 3, reszta walczy o kolejno o miejsca: finał B: 5 6 7 8, finał C: 9 10 11 12 itd. W tym przypadku każdy uczestnik również jeździ 20 minut.
Po zawodach można urządzić dekorację zwycięzców, mamy do tego celu zrobione ładne podium. Jeśli jesteście zainteresowani możemy się zająć zorganizowaniem medali i dyplomów. Konieczne będą szampany
Przesyłam kilka zdjęć z naszych torowych imprez, mogę przesłać więcej jeśli chcesz.
Czekam na odpowiedź i ewentualne sugestie.
Czekam więc na opinie i podpowiedzi oraz czy się decydujemy godzina kosztuje 400 zł z tym że to jest kwestia dogadania możemy sobie też to tego zamówić grilla! W zależności ilu nas będzie później to jeszcze raz to będzie rozpisany nasz pobyt. Wiec czekam na Wasze opinie sugestie co do dnia to może 27.11.2010(Sobota) lub 11.12.2010(Sobota) chyba że są inne propozycje
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
a w jakich godzinach by to mialo byc? z rana czy wieczorem? ile by taka impreza trwala, oczywiscie orientacyjnie![]()
Ja mysle żeby pisac kto jest chętny na gokarty. Nasuwa mi się kilka pytań: Jeżeli 20 osób to czy zmieścimy się w godzinie i wyjdzie nas po 20 zł/os?? Czy trzeba juz płacic za dwie czyli 40 zł/os??
Jeżeli oni są w stanie przy 20 osobach w ciagu godziny zapewnić każdemu uczestnikowi 20 minut jazdy za 20 zł to powiem szczerze to to jak za darmotylko czy realne.
Jak coś to ja sie pisze:
1. patryk_wey + żonka (termin 11.12)
Alfa Romeo 156
2,4 JTD - 136 KM
1999 rok
COSMO BLUE MET
Ja się też oczywiście piszę ( termin bez różnicy ), ale ze względu na mój nos ( dopiero co zoperowany ) piszę się na tego grilla - na gokartach nie pośmigam - nie chcę go przypadkiem znów prostowaćAle być oczywiście będę
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
A więc tak do dyspozycji są 4 gokarty, a więc na 1 godzinę wychodzi po 10 minut na 24 osoby, dodatkowo babka zaproponowała abyśmy sobie urządzili mały turniej 2-godzinny z medalami i szampanem + dodatkowo jeślibyśmy chcieli to organizację grilla - dodatkowo płatne. Oczywiście jeśli weźmiemy cały pakiet idzie jeszcze negocjować cenę. Myślę max 60 zł od osoby w zależności ilu będzie chętnych. Jeśli dla kogoś to za drogo niech napisze być może gdzieś indziej jest taniej !! te 60 zł jest do negocjacji
Ostatnio edytowane przez Krzysiek866 ; 15-11-2010 o 09:28
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km