dziękuję za wczorajdzięki Slash za możliwość powrotu na fotel Gtv. pozdrawiam
dziękuję za wczorajdzięki Slash za możliwość powrotu na fotel Gtv. pozdrawiam
Fajnie było, dzięki PanowieZbieramy ekipie i trzeba coś nad sosiną zorganizować z alfaholikami z okolic Jaworzna
pozdrawiam.
A no Fajnie spoty nad spotyszybkie bryki w duzej mierze
az zapodam pare fotek bo warto
![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 17-08-2011 o 19:58
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Nie wiem czemu tak ale wazne ze jakies sa prawda![]()
Witam , widze ,że jest tu parę osób z Libiąża , szukam auta dla przyszłej alfaholiczkii w oko mi wpadło to ogłoszenie
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-100...C20284358.html
a może to ktoś z Was ma na sprzedaż ?
pozdrawiamy z Olkusza![]()
Klapa Mateuszowi się ewidentnie nie chciała zamknąć.. koniki zmarzły i komary cięły :d
aj tam aj tam przycięła się na godzinkę maskana następnego spota nie zabieraj już tego specyfiku
co Ci po imprezie w bagażniku został
![]()
PS. ale kompa zostaw bo jest wspaniały
kolego MIKE jak Ci bardzo zależy to mogę obejrzeć tą 147-kę bo znam męża właścicielki, a autko często widuję w Libiążu![]()
Jedzie ktos z Alfaholików na SCP ??? Bo ja własnie sie zapisałem i fajnie by było jak by ktos jeszcze sie zapisałBy sie pojechało razem po odbior biletów i w dzien w ktory jest SCP
Chyba ze panowie z AlfaClub sie wybieraja ale to pewnie pojedziecie ze swoimi jak cos![]()
Witam Panowie podajcie mi namiary na jakiegoś dobrego fachmana zajmującego sie naprawa alfy a szczególnie 159 ??
Serwis AUTO JANUS
ul.Żbicka 38 B
Krzeszowice
Ja tam oddaje swoja 159jak cos z nia mam nie tak jest tam jeden fanatyk tej marki i lubi w nich dłubac jak cos sie stanie
![]()