Strona 29 z 30 PierwszyPierwszy ... 192021222324252627282930 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 298

Temat: --> orszak weselny pomożecie ?

bella147mmm
    Gość

Domyślnie

hahaha wystarczy ze kombinowałam jak je wogóle wrzucic o obracaniu ich juz nawet nie mialam sił myslec, wiec troszke wyrozumiałosci dla debiutantki niewiem dlaczego pierwsze nie chca sie wyswietlac , mi sie wyswietlaja hmm...! Wogóle wszystki nasze zdj sa piekne wkoncu na nich My, Nasze furki i Państwo Mlodzi oczywiscie!!!
    pzd

tomekml
    Gość

Domyślnie

tak masz rację
    Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 22-08-2011 o 22:05

sylvek1979
    Gość

Domyślnie

Leci ktoś na orszak do babusa teraz w sobotę do olkusza??? dajcie znać jak tak to Zabrze i okolice spotykają się tam gdzie ostatnio na miejscu w Olkuszu mamy być o 14:30 wiec na która spotkanie przy autostradzie???? Mam nadzieję , że i tym razem polecimy fajną grupką i nie będę musiał jechać sam. Pozdrawiam!!!!!

Użytkownik Romeo Avatar Piotras
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Thumbs up

Witam Witam kope Lat Panie i Panowie teraz mamy troszke luzu wiec mozemy cos napisac od serducha do ucha hee Emocje opadly ale wspomnienia zostaly

Z tego miejsca chciali bysmy ogromnie ale to ogromnie wszystkim obecnym podziekowac za przybycie i za wsparcie w tych ciezkich dla nas chwilach oraz podziekowac za prezenty super i ogrmnie dziekujemy napisze troszke o moich odczuciach itp.

Gdy jechalismy do was pod graffiti normalnie nie bylem wstanie jechac taki mnie stres i emocje chycily ze szok lecz gdy zobaczylem tak liczna ekipe pod graffiti normalnie wszystko zemnie spłynęło jak woda z pod prysznica od razu banan na twarzy .Przywitanie z waszej strOny bylo zarabiste uczucia i odczucia normalnie nie do opisania poxniej przejazd przez miasto po Moja Zonke i widok gapi i ludzi malo nie powywracanych na chodniach szokk lecz najbardziej co mnie ruszylo to jak wyszlismy z mieszkania mojej Zonki i te brawa az mi łezki poszly tak samo Monice cos pieknego

dobra bo zaraz jakas powiesc mi wyjdzie na 4 strony takze jeszcze raz ogromnie brawa dla was i podziekowania za wszystko miniatruki alfy gta i mito superasne napewno beda nam was przypomniac oraz recznik gdy bedziemy sie nim wycierali bedziemy o was myslec hee ( szkoda go odwierac bo jest zaje,,,,,bisczy )I DZIEKOWACC ZA KWIATY aha i ogromne wyrazy wspolczucia dla kolegi ktoremu alfa stanela w polmomieniach gdy was zobaczylismy itp. myslelsismy ze jakas brama czy cos ale gdy powiedziales ze alfa sie zjarala normalnie zamarlem i nie wiedzialem jak wam mam pomoc . Takze posumowywujac bylo super i jeszcze raz dziekuje mam nadziej ze kazdy flaszeczke symboliczna dostal takze wasze i nasze zdrowie

jak dostaniemy zdjecia to wrzucę tu w temacie POZDRAWIAMY

aha i jeszcze jedno w pon zaraz po weselu moja alfa zostala na warsztacie cos skrzynai szfankuje i na wczasy musleismy sie zbarac z moja siostra takze juz 2 tyg. bez alfy i nie wiem keidy ja odbiore
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SDC11988.jpg
Wyświetleń:	192
Rozmiar:	106.3 KB
ID:	32914   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	SDC12000.jpg
Wyświetleń:	176
Rozmiar:	191.3 KB
ID:	32915   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_0149.jpg
Wyświetleń:	190
Rozmiar:	143.2 KB
ID:	32916  
    Ostatnio edytowane przez Piotras ; 27-08-2011 o 12:16

sylvek1979
    Gość

Domyślnie

Piotras ty to masz szczęście ja dzisiaj byłem na orszaku w Olkuszu u Bartka i powiem ci szczerze że gdyby nie ja, kumpel z Halemby też 146 i kolega z niebieskiej 156 to chyba by się chłopak załamał a tak przynajmniej 5 alf orszak zrobiło ale cóż 17 osób na liście z czego tylko nas dwóch z listy przyjechało, naprawdę przykre ale cóż zrobić.

Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

do mnie tez spora grupka nie przyechala a moja alfica juz stoi drugi tydzien na kanale

Bartolomiusz999
    Gość

Domyślnie

Piotras co jej jest? Moja jest już po naprawie bo miałem stłuczkę małą ;/ zresztą tu też walnę foto Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Zdjęcie001.jpg
Wyświetleń:	37
Rozmiar:	90.3 KB
ID:	33057

Mieszka w
    Tychy
    Auto
    156 2.5 \6/

Domyślnie

oo kurde ale ogarnoles temat? umnie cos ze skrzynia auto chodzi itp. ale cos strzela pierun wie co jest

Użytkownik Romeo Avatar Pfourul
    Mieszka w
    Katowice, śląskie, Poland
    Auto
    156 2.5 V6 R(etarded)-System

Domyślnie

Za duża moc , nowe barany + złote szaty jak nic + 25KM przybyło

<< Like it!

>2000
    o.O

Mieszka w