Witam szanowne grono! Mam potrzebę podłączenia mojej 146 pod komputer, ale w ASO chcą od 125 zł za tą chwilę pracy. Dlatego mam pytanie, czy ktoś z kolegów miał by czas i sprzęt aby podłączyć moją 146 pod kopa?
Witam szanowne grono! Mam potrzebę podłączenia mojej 146 pod komputer, ale w ASO chcą od 125 zł za tą chwilę pracy. Dlatego mam pytanie, czy ktoś z kolegów miał by czas i sprzęt aby podłączyć moją 146 pod kopa?
Jeśli jest ten sam kabel co do 156 to nie ma problemu![]()
Do kompa podłączyć, to wiadomo, ale żeby na spota przyjechać to już ni ma komu![]()
chyba jest to samo wejscie wiec nie ma problemu z podpięciemjak masz blisko do zameczku to mozesz podjechac
![]()
Szczerze to powiem że auto ma to coś! Ale czeka mnie jeszcze trochę inwestycji aby można było się dumnie zaprezentować
Wymieniłem już: ramiona wycieraczek (bo były zardzewiałe), akumulator, filtr powietrza, filtr kabinowy, filtr gazu, amortyzator klapy
Muszę wymienić: kable, świece, łożyska, pomalować dach bo lakier się łuszczy, prawe lusterko, znaczki bo są bez koloru, butla od gazu
Tak więc po mału ale do przodu![]()
Ostatnio edytowane przez irekostrow ; 04-02-2013 o 01:59
Wierz mi że zawsze znajdzie się jeszcze coś do zrobieniaJa moją alfę doprowadzam od 2 lat do ładu i doprowadzić nie mogę
Co do znaczków AR to poszukaj w dziale bazar naklejek. Są trwałe i co ważne- tanie. Ja mam taką naklejkę już 1.5 roku i zadnych uszkodzeń/odbarwień nie ma
A kiedy jakis spot w planach