Strona 29 z 78 PierwszyPierwszy ... 192021222324252627282930313233343536373839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 773

Temat: O L K U S Z !! to tu

under
    Gość

Domyślnie

Witam, jak porobię sobie wszystko przy moim nabytku to też mogę się pojawić u Was. Do Olkusza mam 20 km.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Aroniaa
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    AR 166 3.0v6 azurro nuvola

Domyślnie

cieszy.. widać ludzie powoli sie odzywaja..
    a może większość ludzi z Olkusza ma konto na alfoclubie..

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    164 Q4

Domyślnie

Jeżeli pojawi się jakiś konkretny termin spotu to postaram się pojawić.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Aroniaa
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    AR 166 3.0v6 azurro nuvola

Domyślnie

no widze ze ludzie zaczynają sie budzić cieszy mnie to bardzo
    narazie musze doprowadzić swoja belle stanu używalności,..

mam nadzieje ze do tego czasu uzbiera się tu chociaż z 10 osób chętnych na spotkanie

Użytkownik Ogier Avatar malutki
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Przepraszam, że tak wcinam się kolegom w rozmowe ale czy któryś z was miał do czynienia lub mógłby mieć za moją gorącą prośbą z tą Alfą: http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...062796870.html Naczytałem się niepochlebnych opinii o autach z Olkusza i nie wiem czy warto się tą ofertą zainteresować. Szukam Alfy już baaardzo długo i niedługo kupię jakiegoś złoma nawet byle Alfe mieć

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

malutki - to zamiast kupować złoma zanim gdzieś pojedziesz daj znać na forum
    zawsze może uda się zrobić tak żeby towarzyszył ci ktoś z laptopem i kablem i miernikiem lakieru
    no i co kilka par oczu to nie jedna

Użytkownik Ogier Avatar malutki
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Oficjalnie zatem chciałbym zapytać czy byłby ktoś chętny, kto posiada laptopa z kablem i czujnik lakieru lub samego laptopa z kablem, podjechać ze mną do Olkusza obejrzeć tę Alfę. Oczywiście w terminie dogodnym dla chętnego - ja postaram się dostosować. Ceny za usługę proszę podawać w odpowiedzi

Użytkownik Pirat drogowy Avatar babus11
    Mieszka w
    Olkusz
    Auto
    159 JTDm 150KM

Domyślnie

Cytat Napisał malutki Zobacz post
    Oficjalnie zatem chciałbym zapytać czy byłby ktoś chętny, kto posiada laptopa z kablem i czujnik lakieru lub samego laptopa z kablem, podjechać ze mną do Olkusza obejrzeć tę Alfę. Oczywiście w terminie dogodnym dla chętnego - ja postaram się dostosować. Ceny za usługę proszę podawać w odpowiedzi

kabel mam, laptopa tez tylko innego niz mialem i jeszcze go nie podlaczalem do mojej 156 jak przyjade do domu to sprobuje sie podlaczyc jak mi sie uda to moge z toba podjechac - sprawdzimy czy ma jakies bledy wiecej to raczej nie bede w stanie powiedziec bo sie na tyle nie zmam.Jak mi sie uda polaczyc to napisze ,a jak nie to nie

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

witam kolestwo.... aronia - tyle razy próbowałem coś zdzialać w olkuszu ale to straszne miasto, mało ludzi zainteresowanych klubem, alfistów jak na lekarstwo..., a większość ludzi jeżdżących alfami jeździ nimi przez przypadek..., szkoda nerwów..., pozdro dla byłej belli i bociana
    nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

chmm..., ktoś tam twierdzi, że temat umarł i zamiast kontynuować zakłada nowy..., witojcież, sprzedałem niestety belle człowiekowi z foruma i jestem pewien, że będzie im długo i szczęśliwie..., ale, że nie mam alfy wcale nie mam zamiaru zrywać z klubem( bocian)... i na spotach będę sie pokazywał w nowiutkim polarku i starym mercu na ropa.... pyrsk ludkowie!!!!
    nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....

Uprawnienia