Witam, jak porobię sobie wszystko przy moim nabytku to też mogę się pojawić u Was. Do Olkusza mam 20 km.
Witam, jak porobię sobie wszystko przy moim nabytku to też mogę się pojawić u Was. Do Olkusza mam 20 km.
cieszy.. widać ludzie powoli sie odzywaja..
a może większość ludzi z Olkusza ma konto na alfoclubie..
Jeżeli pojawi się jakiś konkretny termin spotu to postaram się pojawić.
no widze ze ludzie zaczynają sie budzićcieszy mnie to bardzo
narazie musze doprowadzić swoja belle stanu używalności,..
mam nadzieje ze do tego czasu uzbiera się tu chociaż z 10 osób chętnych na spotkanie
Przepraszam, że tak wcinam się kolegom w rozmowe ale czy któryś z was miał do czynienia lub mógłby mieć za moją gorącą prośbą z tą Alfą: http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...062796870.html Naczytałem się niepochlebnych opinii o autach z Olkusza i nie wiem czy warto się tą ofertą zainteresować. Szukam Alfy już baaardzo długo i niedługo kupię jakiegoś złoma nawet byle Alfe mieć![]()
Oficjalnie zatem chciałbym zapytać czy byłby ktoś chętny, kto posiada laptopa z kablem i czujnik lakieru lub samego laptopa z kablem, podjechać ze mną do Olkusza obejrzeć tę Alfę. Oczywiście w terminie dogodnym dla chętnego - ja postaram się dostosować. Ceny za usługę proszę podawać w odpowiedzi![]()
kabel mam, laptopa tez tylko innego niz mialem i jeszcze go nie podlaczalem do mojej 156 jak przyjade do domu to sprobuje sie podlaczyc jak mi sie uda to moge z toba podjechac - sprawdzimy czy ma jakies bledy wiecej to raczej nie bede w stanie powiedziec bo sie na tyle nie zmam.Jak mi sie uda polaczyc to napisze ,a jak nie to nie![]()
witam kolestwo.... aronia - tyle razy próbowałem coś zdzialać w olkuszu ale to straszne miasto, mało ludzi zainteresowanych klubem, alfistów jak na lekarstwo..., a większość ludzi jeżdżących alfami jeździ nimi przez przypadek..., szkoda nerwów..., pozdro dla byłej belli i bociana
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
chmm..., ktoś tam twierdzi, że temat umarł i zamiast kontynuować zakłada nowy..., witojcież, sprzedałem niestety belle człowiekowi z foruma i jestem pewien, że będzie im długo i szczęśliwie..., ale, że nie mam alfy wcale nie mam zamiaru zrywać z klubem( bocian)... i na spotach będę sie pokazywał w nowiutkim polarku i starym mercu na ropa.... pyrsk ludkowie!!!!
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....