Strona 29 z 46 PierwszyPierwszy ... 192021222324252627282930313233343536373839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 459

Temat: IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT KLUBU MIŁOŚNIKÓW ALFA ROMEO ALFAHOLICY

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

Cytat Napisał DARO-RT
    Alfa jest jedna, niech ma swoje święto raz w roku i spotka się ze swoimi braćmi i siostrami
    Swiete slowa.Bardzo ladnie napisane

Pitus25
    Gość

Domyślnie

nadal jestem zbulwersowany wypowiedziami kolegów na mój temat i moje uczestnictwo w zlocie. Chciałem tylko przytoczyć jeden email który dostałem od Kate i mam nadzieję że zrozumiecie go:

"Pn 2008-07-28 19:54
    Witajcie, zbiża się termin wpłat za zlot. Uprzejmie przypominam, że rezerwacja ważna jest do dnia 01.08.2008.
    Konto na które należy przesłać pieniądze podane jest na stronie zlotu http://zlot2008.alfaholicy.org

Mail ten został wysłany do wszystkich zlotowiczów, jeśli opłata za zlot została już dokonana, a potwierdzenia mailem jeszcze nie było, proszę o chwilę cierpliwości, czekam na informację od Korcza.

Kate"

Z tego co wyczytałem to każdy dostał takiego email-a i każdy pewnie zrozumiał że jeżeli NIE ZAPŁACI do 1.08.2008 to nie ma rezerwacji!!!

Nie zrozumiem wieć dlaczego wszyscy na mnie wylecieli i mieli pretensje.. ciekawe czy inni ludzie też zostali tak obsmarowani jak ja?

Termin jest teminem i trzymajcie się go.. Co innego gdybym pisał proszę o przedłużenie mi rezerwacji bo napewno pojadę tylko nie mam kasy teraz wpałce np. 15 sierpnia, ale nie było mowy nic na tem temat z mojej strony.

Korczu stwierdził że nie potrzeba takich ludzi na formu jak ja....
    lepeij by na forum byli ludzie którzy tylko mają swoją aktywność w dzile Witam lub tacy co wogóle nic nie piszą?
    Mam zrozumieć że spocik w ustroniu to też był zbędny....

Pozdrawiam

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Pitus25
    nadal jestem zbulwersowany wypowiedziami kolegów na mój temat i moje uczestnictwo w zlocie. Chciałem tylko przytoczyć jeden email który dostałem od Kate i mam nadzieję że zrozumiecie go:
    No i super, tylko elementarne podstawy kultury wymagają, aby pofatygować się i napisać do ludzi (tym bardziej, że znasz ich osobiście) że rezygnujesz.
    Pomyśl sobie ile takich maili rozesłała Kate, o ile łatwiej by jej było gdyby jeden z drugim wysłali maila lub PW z informacją, że rezygnują

Cytat Napisał Pitus25
    Nie zrozumiem wieć dlaczego wszyscy na mnie wylecieli i mieli pretensje.. ciekawe czy inni ludzie też zostali tak obsmarowani jak ja?
    Ja nie jestem na Ciebie zły za to, że się wycofałeś, tylko na to, że po mimo maili i PW udawałe że nie ma tematu, albo on Ciebie nie dotyczy.
    Dla pocieszenia powiem, że nie jesteś jedynym który tak się zachowuje

Cytat Napisał Pitus25
    Termin jest teminem i trzymajcie się go..
    Takie uwagi zachowaj dla siebie, albo do czasu aż Ty będzesz usiłował coś zorganizować.

Cytat Napisał Pitus25
    Korczu stwierdził że nie potrzeba takich ludzi na formu jak ja....
    lepeij by na forum byli ludzie którzy tylko mają swoją aktywność w dzile Witam lub tacy co wogóle nic nie piszą?
    Mam zrozumieć że spocik w ustroniu to też był zbędny....
    Nie będę komentował tej wypowiedzi, bo gdybym zachował się tak jak Ty, to przeprosił bym wszystkich grzecznie i siedział cicho licząc na to, że ludzie z kórymi się spotkałeś i wspólnie spędzaliście czas , zapomna o tym jak ich potraktowałeś, a nie cały czas podgrzewał atmosferę swoimi drętwymi wypowiedziami

Korczu
    Gość

Domyślnie

Pitus ale kogo to... ?!

ciebie nie interesował fakt aby kate powiadomic wiec dlaczego Nas ma interesowac twoje pitolenie...daj juz sobie spokuj,aha cos wspomniales o ankiecie...? sam sobie ja zrob jak masz ochote! pozdro

ViP Pirat drogowy Avatar patryk_wey
    Mieszka w
    Jastrzębie-Zdrój
    Auto
    156 2,4 JTD 136 KM 1999 rok

Domyślnie

No to dopisałem się do listy. Pieniążki poszły i mam nadzieje że dojdą
    Już się nie mogę doczekać.
    Pozdrawiam i dozobaczenia
    Alfa Romeo 156
    2,4 JTD - 136 KM
    1999 rok
    COSMO BLUE MET

Kate
    Gość

Domyślnie

Do zlotowiczów - gorąca prośba.

Prześlijcie mi na maila -> kate@alfaholicy.org takie oto informacje:

Model AR:
    pojemność silnika (z informacją czy Turbo czy nie):
    co lubi popijać Wasza Bella: benzynka/diesel/benzynka+gaz
    nr rejestracyjny
    jeśli ktoś jest obeznany to moc:

Potrzebne jest to miłym Panom którzy będą mierzyli czas na 1/4 mili. Dość pilne

thx
    Kate

velpol
    Gość

Domyślnie

Troszkę dziwią mnie te wasze przekrzykiwania się dotyczące tego kto jest lepszy a kto gorszy - przykra sprawa że nie wszyscy są słowni i aż szkoda ciężkiej pracy organizatorów ale może już nie gadajmy o tych co zawiedli - wolę cieszyć się z tego że już niedługo zlocik i świetna zabawa i że właśnie ja i pozostali prawdziwi fani alfy tam będziemy Już nie mogę się doczekać

Kate
    Gość

Domyślnie

velpol, nie przypominam sobie byś się rejestrował na stronie zlotu. Jeśli chcesz w nim uczestniczyć zajrzyj na strone http://zlot2008.alfaholicy.org dokonaj rejestracji i wyboru opcji uczestnictwa.

velpol
    Gość

Domyślnie

Velpol to mój nick sieciowy, Pablo- ksywka dla znajomych i stąd te nieporozumienie. Na zlot zapisałem się jako Pablo
    Pozdrowionka

Sylwik
    Gość

Domyślnie

Kate....chcialam jeszcze raz przeprosic za moja rezygnacje....życie pisze rozne scenariusze, siła wyzsza ,miałam byc z przyjaciólką....nie mogłabym sie bawic na zlocie jednoczesnie myslami byc gdzies indziej....moze nastepnym razem?...jeszcze raz przepraszam ...
    wszystkim zycze udanej zabawy

poz. Sylwik