W słabszych Mito były końcówki tłumików owalne. Widać to auto juz miało tłumik wymieniany
Kurcze, ja bym poważnie o aucie z gazem pomyślał. Wersja 120KM wychodziła z gazem seryjnie, wiec nie ma co się bać
W słabszych Mito były końcówki tłumików owalne. Widać to auto juz miało tłumik wymieniany
Kurcze, ja bym poważnie o aucie z gazem pomyślał. Wersja 120KM wychodziła z gazem seryjnie, wiec nie ma co się bać
Tylko dostępność ich ma rynku jest dla mnie wielką niewiadomą. Jednakże to znaczy, że ten silnik w miarę dobrze znosi gazowane, choć pewnie nie u pana Janusza![]()
TEn silnik jest uznawany za jeden z najlepszych w dobie downsizingu w przeciwieństwie do niemieckich w grupie VAG
Przy takich dystansach rozwaz diesla, 1.6 jest bardzo dynamiczny, trwały i oszczędny. To może być dobry wybór.
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
To mito czerwone jest drogie, gole i długo wisi. Za takie pieniądze znajdziesz lepsze. Wydech w wersji bieda był w wersjach wolnossących. Owalna chromowana końcówka była w 120 i 135KM dwururka w 155 i qv.
1.6 diesel jest uznawany za najbardziej optymalny ale moim zdaniem diesla warto kupić jeśli robisz minimum 20 tys rocznie i to większość poza miastem. Jeśli nie to kup 155 lub 170. Podobno zapie...ją. Słabe silniki to... lepiej wypasione Punto kupić.
Ostatnio edytowane przez duke75 ; 13-02-2017 o 22:02
Cześć.
htt ps://w ww.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-mito-dna-klimatronik-esp-wzorowy-stan-ID6yHFxt.html
Co sądzicie? Warto zobaczyć?
Wygląda rozsadnie, jak nie masz daleko to jedz
Niestety, nie zdążyłem jej zobaczyć. Natomiast mam drugą sztukę.
http://allegro.pl/alfa-romeo-mito-1-...0.html#thumb/1
Problemów z silnikiem podobno żadnych. Auto serwisowane w ASO przez 5,5 roku (leasing), później w prywatnej firmie transportowej (u właścicieli). Pewnie dałoby się ugrać coś niżej. Generalnie myślę, że jeśli pojawią się problemy z MA, to kupując MiTo za tą kwotę jestem w stanie bez bólu dołożyć. Byle nie tydzień po zakupie. Autem jeździła Pani z dzieckiem. Miasto i okolice.
Czy ktoś mógłby mi rozkodować VIN? Bardzo proszę.
ZAR95500001115192