tosz jakiej riposty?ot taki żarcik
po prostu u nas zapowiadali na weekend od dzisiaj najpierw -12 stopni, później -17 i opady śniegu, a we rezultacie póki co 1 na plusie i w niczym to nie przeszkadza letnim gumom. Zresztą ja się prawie nie ruszam chwilowo autem. Ale ogólnie to zazwyczaj gwiżdżę na pogodę i w nią nie wierzę, no chyba, że rozpaczliwie potrzebuję ciepła, a właśnie zapowiadają słoneczny dzień, to co innego![]()
Prognozy na okres dłuższy niż 3 dni to już wróżenie z fusów i loteria, że już o jakiś dwutygodniowych nie wspomnę
Tydzień temu gdy zmieniałem opony na letnie, na obecny weekend zapowiadali ok 8* w plusie bez wiatru. Jest jakieś 4-5, z dość uciążliwym wiatrem...
Gdybyś miał wywalić 1kzł na rozrząd, jakąś sumkę na nowe amortyzatory i być może ileś na sprzęgło, to też byś się zastanowił, gdybyś płacił z własnej kieszeni
I nie wiem, co ma tu do rzeczy dojrzałość emocjonalna. Każdy liczy koszty. A 15' są oryginalne, mam do nich nowe opony, więc jaki sens ? ; )
Tak się składa, że płacę z własnej kieszeni![]()
I w Wawie biało, drogowcy oczywiście zaspali, ulice pełne błotka pośniegowego, a do tego wszystkiego marznący deszczMimo wszystko na letnich da się jeździć
![]()
Do tego, na jakich felgach ja będę jeździł ?
I niech Cię irytujePytać mnie wcale nie musisz, jakie mam zamiary co do auta. A i tłumaczyć się nie muszę, bo to nie Twój problem
Będę miała zbędną kasę i ochotę, to sobie zrobię. Nie będę miał to nie
- - - Updated - - -
A to akurat świadczy o Tobie, bo piszesz to publicznie![]()
panowie, dajcie siana, bo zaraz wojna wyjdzie na forum
u mnie w Kujawsko-Pomorskiem miało być -12 dzisiaj i śnieżycapóki co słoneczko przebija nieśmiało zza chmur, a na śnieg to można sobie popatrzeć na obrazku ewentualnie zeszłorocznych zdjęciach
![]()