Ludzie, może jest ktoś z Wrocławia lub okolic, kto w normalnych pieniądzach dorabia te klucze?
Poniżej 800 PLN nie znalazłem. Trochę boli. A do kolegi Kykv trochę jakby za daleko, choć ofertę ma całkiem przyzwoitą na tle pozostałych![]()
Ludzie, może jest ktoś z Wrocławia lub okolic, kto w normalnych pieniądzach dorabia te klucze?
Poniżej 800 PLN nie znalazłem. Trochę boli. A do kolegi Kykv trochę jakby za daleko, choć ofertę ma całkiem przyzwoitą na tle pozostałych![]()
Przecież nie musisz do niego jechać, możesz sie dogadać na konkretny dzień i wysłać kurierem.
To i tak w optymistycznej wersji zajmie co najmniej trzy dni. Auto uziemione, a do pracy poza miasto dojeżdżać jakoś trzeba..
Przecież możesz wysłać samą tę część z elektroniką, a przez ten czas korzystać z grota.
Mam pytanie czy idzie na nowo zakodować kluczyki które zostały usunięte. Mam kartę kodową klucz matkę i możliwośćć podpięcia pod komp. Kluczem matką idzie przeprowadzić kodowanie auto odpala ale po pewnym czasie immobilajze blokuję odpalanie