To jest ASO i mają swoje procedury więc dziwie się oburzeniu że oferowali Ci wymianę na nową część. Zregenerowałeś, wymieniłeś po znajomości - super ale porównywanie tego do ASO jest trochę nie na miejscu tak jak Krusz opisał.
To jest ASO i mają swoje procedury więc dziwie się oburzeniu że oferowali Ci wymianę na nową część. Zregenerowałeś, wymieniłeś po znajomości - super ale porównywanie tego do ASO jest trochę nie na miejscu tak jak Krusz opisał.
nie było to oburzeniepodszedłem do sprawy bardziej oszczędnie
) ogólnie wyszlo ok
Ostatnio edytowane przez good ; 04-11-2013 o 21:13
Najważniejsze że Alfa zdrowa![]()
Co do ASO to zawsze bedzie drogo. Zauwazylem przy tym zastanawiajaca prawidlowosc ze auto wloskie serwisowane w aso w swojej awaryjnosci zbliza sie do sredniej w calej populacji. Natomiast po okresie gwarancyjnym malo kto serwisuje auto w ASO. Co do innych marek jest raczej odwrotnie. Mam kilku znajomych z Audi czy z Honda i nawet glupie zarowki wymieniaja w ASO. Na pytanie czy jakby mili fiata to by zrobili tak samo, odpowiedzia bylo zdziwienie, bo to przeciez fiat wiec mozna po taniosci jechac![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Cześć,
Zna ktoś może obecny numer telefonu do serwisu Pawła Mikulca? Te powyżej chyba nieaktualne.
Ewentualnie, jakiś tani dobry serwis do przeglądu w Warszawie?
Dzięki wielkie!
Pozdrawiam.
Witam,
Ma ktoś może aktualny numer do Pawła Mikulca?
Dzięki wielkie!
A jak z cenami u Pawła? Chcę się zabrać za zawieszenie tył u siebie i szukam kogoś z "normalnymi" cenami =P
Witam
Wybieram sie z moja Alfa 147 Selespeed na wymiane uszczelniaczy walków balansujacych, wymiane paska rozrzadu, oleju oraz na diagnostyke blachy bo wiem ze troche na wiosne bede chcial doinwestować.
Kogo koło Piaseczna najbardziej polecacie?
Kontaktowalem sie juz z Darkiem kolo Tarczyna i mam go na 1 miejscu mojej listy ale dalej są też:
Tomasz Seliga oraz warsztatpiaseczno.pl o ktorym nic nie moge znalezc a chwalą sie że sie specjalizują we włoskich (Sławek Pianko).
Mozecie cos podpowiedzieć na temat ostatniego- fakt jest taki ze mam do nich najblizej. Diagnostyke mam zrobioną chcę tylko dokonac wymainy tych uszczelek pokrywek wałków , uszczelniaczy wałków itp.
Mogę,tylko polecić Darka,bo u niego serwisuje swoją 156 i Cromę,znajomi też robili kilka autek.Nie znam warsztatu w Piasecznie,a Tomek Seliga,ma też dobrą opinię.