Strona 29 z 34 PierwszyPierwszy ... 19202122232425262728293031323334 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 336

Temat: "Świąteczne" Spotkanie Kraków

penny21
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał showtime
    Kolega penny mi tak szybko uciekl ze nawet nie zdazylem podziekowac za rozgrywke
    Sorry , że tak szybko uciekłem showtime ale żołądek nie sługa :wink:
    Następnym razem się odegrasz i to ja będę dziękował
    Pozdro

Cytat Napisał Kosiar
    jak w Częstochowie cały czas wygrywałem to teraz dostałem po dupie i trudno
    No właśnie Kosiar , wszyscy żeśmy się zastanawiali co się z Tobą działo? Dobierałeś za mocnych rywali czy biegi nie wchodziły? Ja już nawet wysnułem teorię ,że nie miałeś szczęśliwego Kota Sylwestra na relingu i to dlatego same porażki :wink: :wink: :wink:

Mnie zszokował GoNiuS w 145 1.8 TS - objechał mnie - ale to nic dziwnego , objechał Kosiara a myślałem ,że będzie odwrotnie ale jak na pierwszych trzech biegach był przed 2.5 R6 bimskiego to mnie z leksza szokło ... ofc Bimski na ostatnich metrach wyprzedził ale i tak miałem koparę po kolana Brawo GoNiuS - jak na pierwszy zlot całkiem niezły popis - muszę sobie sprawić taki silnik :wink:

I jeszcze pozdro i dzięki za sparing dla kierownika zielonel 146 1.4 TS - chyba Poppss'a - dla mnie był remis bo mimo ,że byłem o maskę z przodu to szliśmy równiuśko Pewnie spaliłem na starcie

showtime
    Gość

Domyślnie

Ale chyba nastepnym razem bede musial włączyc TURBO NOGI te Wasze Twin Sparki za szybkie na mojego starego, poczciwego dieselka

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał piter34
    Paweł156, czy to nie Ciebie widziałem na światłach w Łagiewnikach wczoraj około godziny 14-tej? Rejestracje chyba ST
    zgadza sie blachy niestety juz niedługo bedą ST, chyba jeszcze przed Świetami przerejstruje na KR
    pozdrawiam

Użytkownik Maniak resoraków Avatar GoNiuS
    Mieszka w
    Piekary Śl.
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT

Domyślnie

Ja Tez Tutaj Chce Podziekowac Wszystkim Którzy Byli Na Zlocie. Ale W Szczególnosci Penny21 Wraz z Cycusem Za To Ze Spotkalismy Sie Raz Na Parkingu (Kamien) I Powiedzieli Mi O Tym Zlocie, O Tej Stronce www.Alfaholicy.net .Chce Podziekowac Tym Których Poznalem I Tym Którzy Sie Poscigali Ze Mna. Bylo Dla Mnie Zaskoczeniem Co Moja Bella Potrafi Tym Bardziej Ze Robilem Samemu Remont Silnika i Widac Ze Nie Najgorzej Poskladalem ) Rowniez Podziekowania Dla Organizatora Zlotu, Robaka z Piekna 156 i Wszystkich Alfaholikow . Bylo Naprawde Miło Popatrzec Na Tyle Pieknych Alf.

Mysle Ze Bedzie Wiecej Udanych Zlotow Jak I Wygranych Na 1/4 mili

Pozdro. GoNiuŚ
    Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
    Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
    Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
    Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
    Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
    Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
    Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
    Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla

showtime
    Gość

Domyślnie

Jako ze wczoraj zapomnialem jakos powiedziec kolegom od 145-tek i 146-ek (Gonius, cent) to zapraszam takze do pokazania sie na naszej stronce klubowiczow z Południa Polski. Link w podpisie.

penny wyslalem Ci PW ale nie odpisales

Użytkownik Znawca Avatar bimsky
    Mieszka w
    Alwernia
    Auto
    Toyota Camry + 75 3.0M

Domyślnie

Lepiej sie szykujcie na przyszłoroczny zlot (ogólnopolski), bo obiecuję Wam z tego miejsca, że nie będzie już tak łatwo. ;P
    http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)

showtime
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bimski
    Lepiej sie szykujcie na przyszłoroczny zlot (ogólnopolski), bo obiecuję Wam z tego miejsca, że nie będzie już tak łatwo. ;P
    Panie kolego bimski no nie bedzie tak latwo jak juz przyjadę tą moja 147 GTA
    http://moto.allegro.pl/item485687156...ort_coupe.html

Alfalotnik
    Gość

Użytkownik Świeżak Avatar BartekL
    Mieszka w
    Warszawa/Lublin
    Auto
    Giulietta Veloce Rosso Competizione, 156 GTA SW, 159

Domyślnie

Cytat Napisał penny21
    Mnie zszokował GoNiuS w 145 1.8 TS - objechał mnie - ale to nic dziwnego , objechał Kosiara a myślałem ,że będzie odwrotnie ale jak na pierwszych trzech biegach był przed 2.5 R6 bimskiego to mnie z leksza szokło ... ofc Bimski na ostatnich metrach wyprzedził ale i tak miałem koparę po kolana Brawo GoNiuS - jak na pierwszy zlot całkiem niezły popis - muszę sobie sprawić taki silnik :wink:
    Jakby co to mam na sprzedaż 1.8TS :wink: :wink:

penny21
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał BartekL
    Cytat Napisał penny21
    Jakby co to mam na sprzedaż 1.8TS :wink: :wink:
    Zapamiętam Ale jeszcze nie teraz...