Przecież to nie Tobie zabiorą dowód w razie kontroli![]()
Przecież to nie Tobie zabiorą dowód w razie kontroli![]()
Chyba jednak rzeczywiście pozostane przy obecnych felgacha co w takim razie sądzicie o oponach 205/50 17 ? Bo w sumie to niepotrzebne mi tak szerokie jak mam teraz czyli 215/45 a jednocześnie chce troszkę większy profil mieć.
A
Omen te felgi z Porsche nie są tragiczne tylko raz ,że ma opony o tragicznie niskim profilu i w naciągu ( pewno sciągnięte z Vagena na glebie ) a dwa ,że ta GTV jest na terenowym zawiasie .
PS. Hitman między 205 a 215 znowu takiej różnicy w szerokości niema a w 205/50 będzie prawie identyczna wysokość ( minimalnie wyższa 205/50 ) co w 215/45 więc z profilem tylko w napisie podgonisz więc jak masz opony do zmiany to możesz inwestować ale tak bym to olał bo chyba 215/45/17 to jak mi się dobrze wydaje -najtańsza opcja
hitman047 jeżeli chcesz mam do sprzedania opony 205/50 17 Continental Sport 2 7mm
Ja myślę żeby nówki na przyszły sezon kupić (opony) bo dwie są jeszcze ok, ale dwie troszkę mniej (tym bardziej że do zimy jeszcze sporo kilometrów natłukę więc, tylko dwie zostaną dobre) A tak już w temacie - wiesz Nazar gdzie w naszych okolicach kompleksowo robią felgi? Czyli jeżeli okazało by się że coś jest do poprostowania to zrobią, do tego wszelakie obtarcia usuną i pomalują całe kółka?
![]()
Jeździ ktoś w 156 na oponach 225/45/r17 przy feldze 7,5 cala szerokiej i et 35?
Obciera to? Czy et za małe?
ja mam taki komplet tylko felga 8 cali. Po 10 latach są lekkie ślady z przodu od maksymalnego "wewnętrznego skrętu" na nadkolach plastikowych. Z tyłu raz mi obtarło jak miałem zapakowane 3 gości po 90 kilo + pełny bagażnikCzyli można powiedzieć że nie obciera
![]()