Daj spokój nic nie przyćmilo twojego spiderka. Alfa to alfa. Wiesz dobrze gdzie kieruje sie serce. :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Daj spokój nic nie przyćmilo twojego spiderka. Alfa to alfa. Wiesz dobrze gdzie kieruje sie serce. :-)
chlopaki wpadnie ktos w srode z kompem i kablem ?![]()
ja mogę przywieźć. 150zł brutto usługa sprawdzenia błędów, paragon/fvat do wyboru.
Tos wyskoczył. Ja mogę zamówić gumę stabilizatora za 700zl i wystawie tez paragon i fakturę. :-)
Kolega chyba z Warszawy chciał przyjechać do wrocka :-)
Dobra zejdźmy z kolegipewnie żartował sobie z tą kasą. Jak tam Tomek jutro 15 aktualne? Może rzeczywiście wymienimy przód i tył
![]()
aktualne jak najbardziej. jak zdążymy to zrobimy 2 osie :-)
nie żartowałem, jak ktoś chce być cwańszy niż wszyscy i naprawiać auto "samemu"(czyli czekać aż mu na forum pokażą palcem) zamiast pojechać do mechanika to taka a nie inna cena.koszty dojazdu, koszty utrzymania i amortyzacji sprzętu są takie a nie inne, ja swoim nie dysponuję a kts do najtańszych nie należy.
btw, zdarzyło mi się pomóc już kilku osobom na forumi co ciekawe za darmo.
ej daj spokój z taką ceną lepiej nie wychodzić z domu. mam innych magików i to naprawdę magików którzy przyjadą i za 60zł nawet to zrobią. szkoda przyjazdu. to nie wizyta domowa lekarza u chorego.