pan w Mito SY
Bytom okolice obwodnicy
łapka - łapka
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
Pozdro dla kierowników dwóch 156, srebrnej i niebieskiej widzianych pod torem Daytona w Tarnowie wczoraj wieczorkiem.
Ostatnio edytowane przez kwasnybartek ; 13-03-2011 o 13:08
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
pozdro dla kolegi SMI xxxx widzianej w niegowonicach - łapki były![]()
Pozdrawiam 2 kolegów z czerwonej 145, z którymi wczoraj urządziliśmy sobie pogaduchy pod Netto w Komorowicach
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 159 spotkanego dziś na parkingu BonarkiPróbowaliśmy stanąć na tym samym miejscu parkingowym, ale najpierw ja zrezygnowałem, a później po chwilowej walce, kolega również się poddał
Trochę za szerokie te nasze Alfy
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdrowienia dla:
Czarnej 147 spotkanej w Kozach:] jedyny który odmachał wiec szacun
Srebrnej 156 z Hałcnowa, gość się patrzył, ale bez reakcji
Srebrnej 156 z komorowic koło strażnicy i z tego samego miejsc czerwonej 147 która codziennie tam stoi![]()
Pozdrawiam panią z 156 mijanej w Cieszynie przy osiedlu "Bobka" pani pierwsza machneła ja odmachałem, oraz dla srebrnej 147 wyprzedzanej za Giszowcem w stronę Tychów mignołem awaryjkami było odmigane długimi. To miłe jak tak ktoś odmacha albo odmiga tak sie człowiekowi lepiej robi![]()
pozdro dla alfinek srebrnej 166 spotkanej koło 6 rano w Gliwicach na Długosza, i srebrnej 146 widzianej rano w Bytomiu na Legionów
Pozdrawiam Alfistę z 156'stki sedan (koloru nie widziałem, bo było już ciemno) o rejestracji KR ....H widzianego w okolicy wsi Zederman na drodze kraków-olkusz. Doradzam włożyć nową żarówkę do lewego reflektora a nie tylko na prawym jeździć.![]()