Widzę że nie ma dużego zainteresowania tematem...
Ja nie wpadnę bo stwierdziłem że ostatni wolny tydzień przed studiami warto przeleżeć w łóżku będąc ciężko chory ;d
Dobra, usiadłem dziś do tego i mamy formę ostateczną:
http://alfistilodz.pl/forum/
Być może grafika będzie inna (nawet na 100%) ale to jeszcze przyszłość.
REJESTRACJA OTWARTA!
Żeby wyróżnić post to się jeszcze pochwalę:
![]()
Ostatnio edytowane przez KubaLa_KARP ; 25-09-2013 o 19:44
Na zlocie 6 bedzie 159 1.9 150 i 159 2.4 200?? Bo był bym wdzięczny jak by mnie właściciele nimi powozili chciał bym porównać te dwie opcje![]()
[
nie jesteś pierwszy, ale co Wy z tymi zlotami ?? to są spoty, a nie zloty ;P
ja raczej będę czyli 2,4 200KM
Rozmawiałem z organizatorem Zrzeszenia Klasyków Łódzkich, być może jutro pojawi się dziennikarz z Expressu Ilustrowanego, więc był by to dobry moment na promocję , nowego klubu, forum.
Fajnie by było jak by Nas się pojawiło więcej aut.
o godzinie 19:00 dach galerii łódzkiej , ok 19:20 przejazd pod magazyn bawełny, kto jest zainteresowany, ma chwilę czasu i chęci to zapraszam![]()
no to może i ja się wybiorę![]()
[QUOTE=questounico;1268592]Na zlocie 6 bedzie 159 1.9 150 i 159 2.4 200?? Bo był bym wdzięczny jak by mnie właściciele nimi powozili chciał bym porównać te dwie opcje [/QUOTE
za friko nikt nie wozi, musisz przywieźć "Tadziusia" ...Ja spijam browarka na Krupówkach więc o jedną Alfe mniej... Pozdrawiam
jak pisałem na Łódzkim , BĘDĘ![]()
Jak mi się uda podjadę Spiderem, ale od razu pod Manu - ma ktoś komputerek do tego żeby przeczytać co tam słychać w aucie?