Będę jutro z kablem i kompem jakby ktoś potrzebował sprawdzić błędy![]()
Będę jutro z kablem i kompem jakby ktoś potrzebował sprawdzić błędy![]()
Polo 86c2f -> E30 -> Polo 86c2f -> Mondeo MkI -> Mondeo MkII -> Xedos -> 146-> Volvo V50/Opel Astra F
ACCEZ, za 200zł zrobię Ci to i wystawię nawet 3 fakturyI nie wierz tym cwaniakom, na pewno Ci zepsują auto, wgrają wirusa i zażądają okupu!
![]()
![]()
![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
O to ja poprawię kabelki pod fotelem i skasuję błąd poduszki.
ja jak mówiłem sprzedam gumy stabilizatora za 700zł i wymienie tarcze z klockami za jedyne w promocji 800 za oś :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
tarcze z klockami za 800zł za oś? ok, przyjadę, szykuj zestaw do 156 GTA - tarcze Brembo ORO + klocki Ferodo DS 2500, oczywiście tarcza 330mm.![]()
siewcu to sama robocizna jak u ciebie :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Sama diagnostyka tarcz!![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
pękł mi przewód od płynu chłodzącego i brerka w warsztacie. nie wiem czy na dzisiaj mi to zrobią i czy podjadę po Milenijny. chyba, ze emerycką toyotą (ubiorę nawet kapelusz i dokleję wąsy, bo do tego modelu pasuje).
ale sobie tak myślę, czytając ostatnie wpisy, ze chyba powinnam jeździć do warsztatu do "swoich". więc poproszę o jakieś zaufane adresy. choćby nawet dlatego, ze moim warsztacie nie mają części do alf i zawsze trzeba zamawiać, bo japończyki robią
kurde, to ja za błędy teraz będę mówił okolice 2000zł, skoro macie przeliczniki x15.
a jak warsztat robi dobrze to nie ma co zmieniać. z resztą mało który warsztat magazynuje części.
będzie ktoś dzisiaj?![]()