GoNius, ja niestety tez tak mam- mokra droga i biale linie sprawiaja wrazenie lodowiska... o kaluzy juz nie wspomne. Ale dzieje sie tak tylko jak najade prawa strona na linie/ kaluze.
U mnie bylo tak: kupilem auto i strasznie bujalo. Opony z tylu byly praktycznie lyse, wiec wymienilem je na KUMHO nowki sztuki i problem zniknal. Potem pojechalm jeszcze na wszelki wypadek do ASO i mi jeszcze costam podregulowali. Pozniej robilem maglownice w ASO Nissana i chlopaki jeszcze costam poprawili bo stwierdzili, ze da sie lepiej
Juz po pierwszej regulacji zawiasow bylo super, po drugiej moze i nawet lepiej. Wszystko sie dzialo na poczatku tego roku i bylo robione na zimowkach.
Ostatnio wracalem z Chorwacji i niestety znow zaczalem czuc te bujanie... przyjrzalem sie oponom i sa lekko jakby sciete, tj z prawej strony bodajze, na obydwoch oponach, z tylu jest mniej tego bieznika. Moze to dlatego? Tylko pytanie dlaczego tak sie stalo?
Znow jechac na regulacje/ sprawdzenie?
Niedlugo znow przesiadka na zimowe- jesli sie poprawi to bede miec odpowiedz co jest nie tak.
Na wiosne moze zamienie opony stronami i zobaczymy jak bedzie.