Tam są blaszki to niebędzie problemu. na pierwszy linku masz 3 rozmiary i to jest ten środkowy.
Choinka w lampach jest powodowana złą masą. sprawdź wyjście z tyłu na karoserię.
Tam są blaszki to niebędzie problemu. na pierwszy linku masz 3 rozmiary i to jest ten środkowy.
Choinka w lampach jest powodowana złą masą. sprawdź wyjście z tyłu na karoserię.
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
Ja zrobiłem w całym aucie sam panele led'owe z listew co można ciąć co 3 diody, z przodu w podsufitce na każdą stronę chyba po 9 diod, z tyłu po bokach po 6, w bagażniku 6 w lampce i po bokach paski ledowe po parenaście diod, z przodu pod nogami to samo i powiem Wam, że dopiero teraz jest jasno w auciediody zimna biel
jak ktoś chce to mogę cyknąć fotkę, a jak byłoby zainteresowanie to mogę nawet porobić takie panele na sprzedaż do całego auta w miejsce oryginalnego oświetlenia (nic nie będzie trzeba lutować, wszystko na gotowo), poza tym nie ma efektu żarzenia się tych diod czy coś
Dawaj zdjęcia, a nie pitoliszNie tylko "na gotowo", ale też w fazie metamorfozy
![]()
Tak to u mnie wygląda. Tylko jak mówiłem, z przodu dodatkowo mam podświetlenie nóg i w bagażniku po każdej stronie po kilkanaście diod. Na dwóch ostatnich zdjęciach widać jak wyglądają te panele już założone. Mógłbym zrobić takie komplety na całe auto (oczywiście bez podświetlenie nóg i bagażnika po bokach bo to trzeba dodatkowe przewody ciągnąć) ale reszta bez problemu. Gotowe do założenia, bez lutowania itp. Byliby chętni? Cena około kilkadziesiąt złotych, tak myślę ok 50-60 na całe auto, a w środku jak widać, jak w dzień
- - - Updated - - -
Oczywiście istniałaby możliwość w biel ciepłą a nie zimną jak u mnie![]()
Witam jestem zainteresowany jak by co prosze o info na PW