To niezle :cry: co sie stalo??
To niezle :cry: co sie stalo??
Jechalem Jana Pawla od ronda radoslawa w strone centrum lewym pasem... jade se jade a patrze ze na tory dzielace jana pawla wjezdza Lublin to szybko odpuscialem gaz ale patrze ze staje... to nawet nogi na hamulcu nie mialem.. jestem juz w polowie/poczatek przystanku widac na google maps jaka to wiec byla odleglosc... patrze a ten przecina jana pawla.. coz mam letnie opony dzieki bogu sypali sola to jeszcze cos z trakcji bylo... ja w hebel ale patrze ze nie mam szans.. odpuscilem hebel i wykonalem manewr uniku(juz kilka razy mnie to uratowalo)[czyli odbicie w lewo(na tory/srodek skrzywoawnia maksymalnie jak mozna, w tych warunkach nie bylo to duzo aby nie stracic kontroli i nie wleciec na przystanek z ludzmi] lecz nie tym razem.. dalo mi to tyle ze dzieki bogu uderzenie a dokladnie miejsce uderzenia bylo o 0,3m od prawej podluznicy.. To co mnie zdenerwowalo tamten koles gadal ze to nie jego wina gdzie policja policja leciales ze 160...bleble...
Policja byla juz po ~30minutach co chwale... Funkcjonariusze naprawde mili co rowniez mnie zdziwilo
Jak cos se przypomne dopisze..
P.S.1 Chwile wczesniej na rondzie wpadl by mi w bok AR 156 z tylu mial znaczek iz 1.6 nie wiem jakie tablice ale chyba nie wiedzial ze na rondzie radoslawa jest inna organizacja-.-
P.S.2 Dzien samych problemow rano ukruszyl mi sie kluczyk od UNO jak wyciagalem korek od wlewu paliwa... potem nie wpuscili mnie na mature bo sie spoznilem ehh
P.S.3 A to cos smiesznegoOd dawna palila mi sie kontrolka poduszek.. .a jednak poduszka pieknie sie otworzyla
Sorry za bledy jak jakies sa ale nie mam teraz do tego glowy
A co na to Policja?Kogo uznali za winnego??Co za fra.jer jechal tym LublinemSzkoda Twojej Belli ;//
O kurde, współczuje! I tak najwazniejsze, ze ludki cale![]()
A co z Alfka? Bardzo ucierpiala?
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Policja hehe fajnie sie z nimi gadalo potem wsiedli do auta siedzieli dlugo.. az ja tez wsiadlem bo zimno strasznie mi bylo.. Potem mnie wolaja ze juz koniec i zaraz jada a ja robie duze oczy i 'Panowie ale kogo wina?'
A policjant 'a tak sorry no kierowcy Lublina zostal juz ukarany mandatem'
Co do uszkodzen to widzicie na zdjeciu jeszcze jak cos http://reksu.org/wypadek potem wrzuce na imageshack..
Szkoda BelliAle skoro rama nie pogięta to nie jest źle. Może z gościa OC dostaniesz tyle, że na 3.0 starczy
![]()
Wspołczuję ale straty dosc duze
dobrze ze ciebie nic sie nie stało pozdrawiam <hello>
Alfa i jej ochroniarz
Kurcze szkodaale nie ma tego zlego....tak jak napisalhajper, moze bedzie lepiej :wink: Takze glowa do gory
![]()
Alfa juz jest w zaprzyjaznionym warsztacie ktory zalatwia wszystko bezgotowkowo z polisy OC... W pon do nich pojade i zobaczymy co powiedza i co uda mi sie zalatwic.. bo przeciez w drodze transportu cos moglo sie wgniesc albo odpasc..Napisał hajper
Moim marzeniem jest Face lifting przodu a wiem ze jest to mozliwe bo poszla lampa zderzak chyba gorne usztywnienie i lekko maska..:>
Bez problemu zrobisz lifting tym bardziej ze i tak musisz te graty kupic-grzechem bylo by nie kupic przodu po lifcie.Wydaje mi sie ze cena gratow jest podobna.Takze powodzenia w naprawie.
PS.wrzuciles juz gdzies filmiki z driftowania![]()