Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 86

Temat: [Zapowiedź] SPOT 18.01.2009 MAZOWSZE WARSZAWA ARKADIA

RAQ
    Gość

Domyślnie

To niezle :cry: co sie stalo??

Reks
    Gość

Domyślnie

Jechalem Jana Pawla od ronda radoslawa w strone centrum lewym pasem... jade se jade a patrze ze na tory dzielace jana pawla wjezdza Lublin to szybko odpuscialem gaz ale patrze ze staje... to nawet nogi na hamulcu nie mialem.. jestem juz w polowie/poczatek przystanku widac na google maps jaka to wiec byla odleglosc... patrze a ten przecina jana pawla.. coz mam letnie opony dzieki bogu sypali sola to jeszcze cos z trakcji bylo... ja w hebel ale patrze ze nie mam szans.. odpuscilem hebel i wykonalem manewr uniku(juz kilka razy mnie to uratowalo)[czyli odbicie w lewo(na tory/srodek skrzywoawnia maksymalnie jak mozna, w tych warunkach nie bylo to duzo aby nie stracic kontroli i nie wleciec na przystanek z ludzmi] lecz nie tym razem.. dalo mi to tyle ze dzieki bogu uderzenie a dokladnie miejsce uderzenia bylo o 0,3m od prawej podluznicy.. To co mnie zdenerwowalo tamten koles gadal ze to nie jego wina gdzie policja policja leciales ze 160...bleble...
    Policja byla juz po ~30minutach co chwale... Funkcjonariusze naprawde mili co rowniez mnie zdziwilo
    Jak cos se przypomne dopisze..

P.S.1 Chwile wczesniej na rondzie wpadl by mi w bok AR 156 z tylu mial znaczek iz 1.6 nie wiem jakie tablice ale chyba nie wiedzial ze na rondzie radoslawa jest inna organizacja-.-

P.S.2 Dzien samych problemow rano ukruszyl mi sie kluczyk od UNO jak wyciagalem korek od wlewu paliwa... potem nie wpuscili mnie na mature bo sie spoznilem ehh

P.S.3 A to cos smiesznego Od dawna palila mi sie kontrolka poduszek.. .a jednak poduszka pieknie sie otworzyla

Sorry za bledy jak jakies sa ale nie mam teraz do tego glowy

RAQ
    Gość

Domyślnie

A co na to Policja?Kogo uznali za winnego??Co za fra.jer jechal tym Lublinem Szkoda Twojej Belli ;//

ViP Pirat drogowy Avatar mrksz87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Megane GT220

Domyślnie

O kurde, współczuje! I tak najwazniejsze, ze ludki cale
    A co z Alfka? Bardzo ucierpiala?
    Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
    Nie zabijaj robaczka

Reks
    Gość

Domyślnie

Policja hehe fajnie sie z nimi gadalo potem wsiedli do auta siedzieli dlugo.. az ja tez wsiadlem bo zimno strasznie mi bylo.. Potem mnie wolaja ze juz koniec i zaraz jada a ja robie duze oczy i 'Panowie ale kogo wina?'
    A policjant 'a tak sorry no kierowcy Lublina zostal juz ukarany mandatem'

Co do uszkodzen to widzicie na zdjeciu jeszcze jak cos http://reksu.org/wypadek potem wrzuce na imageshack..

hajper
    Gość

Domyślnie

Szkoda Belli Ale skoro rama nie pogięta to nie jest źle. Może z gościa OC dostaniesz tyle, że na 3.0 starczy

ViP Romeo Avatar peteja_43
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Auto
    AR 166 2.4JTD 2001r.

Domyślnie

Wspołczuję ale straty dosc duze
    dobrze ze ciebie nic sie nie stało pozdrawiam <hello>

Alfa i jej ochroniarz

RAQ
    Gość

Domyślnie

Kurcze szkoda ale nie ma tego zlego....tak jak napisalhajper, moze bedzie lepiej :wink: Takze glowa do gory

Reks
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał hajper
    Szkoda Belli Ale skoro rama nie pogięta to nie jest źle. Może z gościa OC dostaniesz tyle, że na 3.0 starczy
    Alfa juz jest w zaprzyjaznionym warsztacie ktory zalatwia wszystko bezgotowkowo z polisy OC... W pon do nich pojade i zobaczymy co powiedza i co uda mi sie zalatwic.. bo przeciez w drodze transportu cos moglo sie wgniesc albo odpasc..

Moim marzeniem jest Face lifting przodu a wiem ze jest to mozliwe bo poszla lampa zderzak chyba gorne usztywnienie i lekko maska..:>

RAQ
    Gość

Domyślnie

Bez problemu zrobisz lifting tym bardziej ze i tak musisz te graty kupic-grzechem bylo by nie kupic przodu po lifcie.Wydaje mi sie ze cena gratow jest podobna.Takze powodzenia w naprawie.

PS.wrzuciles juz gdzies filmiki z driftowania