Bylem wczoraj na 17 w Gannex Katowice na zbieznosci. Co sie okazalo bylem pospacerowac po salonie przychodze po 30 min a Alfa gotowa pytam jak to tak szybko. Powiedzial ze zroione i myli mi alfe gadam ok. Place 100zl i pytam o wydruk wartosci przed i po jak ustawii. A tu znowu problem ze nie maja wydruku ze nie dostane. Pytam dlaczego to cisza. Gosciu lata i pyta tych co to ustawiali ta zbieznosc o wydruk a oni ze nie ma. Ja mowie ze chce i potrzebuje tak bylo uzgadniane, oraz mieli podpiac pod komputer i kierownice ustawic na "0". A zgadnijcie co sie okazalo. Az smiech pisac... poprostu od*ebali fuche jakiej malo... Ustawiali na kanale na OKO !! bylo ich 2 jeden w aucie kierownica na oko na prosto a 2 krecil galkami !! Dlatego tak szybko im poszlo oraz zrobili 2 przejazdzki czy jest w miare ok. Tak mi oddali moja alfe. Niezgodzilem sie z tym ich ustawianiem i powiedzialem ze maja to zrobic jeszcze raz normalnie i do pozadku to gadaja ze nie maja sprzetu do geometri i zbienosci i ze musza jechac do Skody... Oczywiscie zrobilem troche larma ze zostalem oszukany to przyznali sie i mieli dzis dzwonic o 11 ale cisza. Dzwonilem o 14 i gadali ze nie ma kogos tam i ze oddzwonia, narazie czekam co dalej !!. ASO i taka fuche zrobili...