tarcze trw i klocki ferodo premier na przod a tyl trw i ferodo premier jak sie sprawdzi.....? oraz pytanie czy plyn hamulcowy na stacji organika dot 4 jest sens kupowac....? lub jaki kupic ....?
Płyn np k2 albo orlenowski jest z tych tańszych dobry.a z tych git to ate
wysłano z domowego telefona![]()
Gdzieś w "bezstronniczym" autoświacie był test płynów. Warto zainteresować się parametrami, bo niektóre naprawdę kiepsko wypadają![]()
Części do AR i nie tylko. Na stronie tylko część asortymentu.
Rozrządy, hamulce, zawieszenie.
Zaktualizowane ceny i poszerzony asortyment:
www.a-moto.pl
kolejne mam pytanie o przewod hamulcowy widze ze sie poci ale nie wiem jaki kupic...., dokladnie pod zbiorniczkiem od plynu idzie przewod potem jest jakies laczenie i potem ten przewod.... dostane takie cos...?
- - - Updated - - -
kolejne mam pytanie o przewod hamulcowy widze ze sie poci ale nie wiem jaki kupic...., dokladnie pod zbiorniczkiem od plynu idzie przewod potem jest jakies laczenie i potem ten przewod.... dostane takie cos...?
A ja za to nie polecam na przód połączenia tarcz TRW z klockami TRW. Kupiłem 2 lata temu nowe, założyłem, piszczały tak że aż się ludzie oglądali co się dzieje. Myślałem że się dotrą - nie dotarły się. Wymiana na tarcze ATE + klocki Ferodo Premier i problem się sam rozwiązał. Za to z tyłu mam komplet TRW + TRW i nie narzekam. Oczywiście tak jak koledzy wcześniej - namawiam do przesiadki na brembo 330mm, różnica względem tych zwalniaczy z TSa jest kosmiczna.
W 166 tarcze brembo mają 310mm.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
tsa nie mieszcza sie brembo w alusach.... bym musial przez zaciski zmieniac alusy
Mój błąd - rzeczywiście mają 310. Z tego co widziałem na allegro to telefony pod brembo nie są jakoś kosmicznie drogie - zawsze możesz kupić takie pod brembo i sprzedać te które masz teraz. Mimo wszystko polecam zestaw ATE + Ferodo, odradzam Mikode, bo potrafi pękać przy nawierceniach.
ile dales sa ate na przod...? i gdzie...? bo na necie ate jak na lekarstwo....
- - - Updated - - -
"za*"