Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Temat: [155] CB radio

siwy144
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał 75andrew155
    Tak, tylko jak weżmiesz to do ręki to wszystkie przełączniki poprzestawiasz
    raczej nie bardziej mnie zastanawia głośnosc tego zestawu,

Aha robiłem przymiarke przy oświetleniu... całkowicie odpada ;

Użytkownik Alfista Avatar lesio146
    Mieszka w
    SZAMOTULY(PYRLANDIA)
    Auto
    159 JTDm ; 156 V6 Qsystem

Domyślnie

Cytat Napisał siwy144
    Cytat Napisał lesio146
    Cytat Napisał rekwir
    a myślałeś żeby CB zamontować w schowku widać nie będzie tylko sama gruszkę gdzieś przyczepisz lub ekstremum wyloty powietrza
    a pomyslales jak bedziesz skrecal "szumy",jak zrobisz glosniej,jak przelaczysz kanal?
    Masz takie radia co możesz grucha wszystko zrobić. Są też takie co tylko kanały i coś tam jeszcze. Te co grucha ma wszystko to nie ma problemu znów z zamontowaniem bo tylko ona jest ...

http://www.allegro.pl/item523660176_..._75_wx_st.html
    nie jestem ekspertem CB radia,uzytkuje cos takiego od 15 lat.mam dwa radia w obu kanaly przelaczane w mikrofonie.nie widzialem i nie slyszalem o takich w ktorych poza szukaniem kanalu i przelaczaniem bylo wiecej funkcji(poza tymi z poglosem gdzie masz jego regulacje)sadze ze masz na mysli takie radio ktore jest jedna caloscia z gruszka(wyglada jak krotkofalowka) ogladalem cos takiego(alan-midland)ale nie podobalo mi sie zbytnio,chociazby z powodu ze ciagniesz z nim kabel antenowy.w mojej AR mam podobnie jak Andrzej.z tym ze na takim uchwyciku ktory pozwala na demontaz w 1 sekunde.
    Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.

siwy144
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał fiergloo
    Ja na CB radio nie mam stałego miejsca. Ale ogólnie trzeba miec na wzgląd złodzeji. Nawet jak ktoś ma garaż to są takie chwile, że auta w garażu nie zostawia. Ostatnio zresztą się zastanawiam gdzie przechowywac i jak zamocowac 2 metrowy bat antenowy(tak żeby się nadmiernie nie gibał i nie wywalił w jakimś busie szyby), który mi został w spadku po Iveco, bo z samym radiem to ja sobie poradze.
    ja mam New Alaske na środku dachu i jest ok

Użytkownik Alfista Avatar lesio146
    Mieszka w
    SZAMOTULY(PYRLANDIA)
    Auto
    159 JTDm ; 156 V6 Qsystem

Domyślnie

.[/quote] ja mam New Alaske na środku dachu i jest ok [/quote] w ALFIE jak w ciezarowce?jak dla mnie porazka totalna.
    Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.

siwy144
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał lesio146
    .
    ja mam New Alaske na środku dachu i jest ok [/quote] w ALFIE jak w ciezarowce?jak dla mnie porazka totalna.[/quote] Jak tam napisałeś nie jesteś znawca Cb wiec sobie poczytaj troche na ten temat to pogadamy... w dużych koniach nie masz zazwyczaj takich anten bo mozna sobie o linie napiecia gdzies zachaczyc.

A zapomniałem Ci dopisać na codzień mam na dachu coś w stylu president florida ale też na środku dachu ale jak poczytasz sobie to bedziesz pewnie wiedział czemu.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Pio84
    Mieszka w
    Piaseczno, Poland

Domyślnie Re: CB radio

Cytat Napisał siwy144
    Ma ktoś z Was może zamontowane CB w 155 ? Bo kurde nie mam pomysłu gdzie je umieścic by mi nie przeszkadzało. W 33 problemu nie było
    coprawda ja mam 145 ale u mnie CB weszlo idealnie pod radio
    "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
    Albert Einstein

siwy144
    Gość

Domyślnie

A jakie masz radio ?

Mieszka w
    Piaseczno, Poland

Domyślnie

Cytat Napisał siwy144
    A jakie masz radio ?
    TTI 770 czy cos takiego :mrgreen:

"Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi."
    Albert Einstein

siwy144
    Gość

Domyślnie

Inna kieszen całkiem w 155 masz taka ramke http://www.allegro.pl/item514871105_...cia_dedra.html

Mieszka w
    Piaseczno, Poland

Domyślnie

Cytat Napisał siwy144
    Inna kieszen całkiem w 155 masz taka ramke http://www.allegro.pl/item514871105_...cia_dedra.html
    w 145 tez normalnie bez przerobienia tej dolnej kieszeni nie zmiscisz radia... mysle ze spokojnie w takiej kieszni jak masz u siebie cos da sie wymyslec aby bylo ladnie i praktycznie...
    Albert Einstein