Witam
Czy miał ktoś okazję oglądać tą alfę?
http://allegro.pl/item729800786_alfa...jestracji.html
Wygląda bardzo ładnie.
pozdrawiam
Witam
Czy miał ktoś okazję oglądać tą alfę?
http://allegro.pl/item729800786_alfa...jestracji.html
Wygląda bardzo ładnie.
pozdrawiam
bo jest ładna, zresztą kupiona szabrowniczym sposobem, mogę Ci ją za tydzień obejrzećale niestety nierejestrowalna:/
Pozdrawiam
Arljazz
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Alfa Romeo Giulietta 1.4TB 120KM
Mercedes C43 AMG
ex. Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive, 75 TS Czerwona i Czarna Limited Edition
ex. Lancia Ypsilon 1.3 JTDM, Lybra SW 2.4JTD, Phedra 2.0 JTD
ex. Fiat Punto HGT, Marea Weekend 2.0 20V
tak znamy sie którego sprysku szukasz? ma spor fajnych fantów zabójcze ceny i sredni jakosciowo towar moim zdaniem, śrrdnio poprostu delikatnie rozbiera auta...
Szukam lewego spryskiwacza i prawej nakładki na tylni błotnik.
Przy pierwszej rozmowie z nim powiedział że ma wszystko i wyśle mi za 80zł za pobraniem. Więc spoko czekam.....czekam i nic. Dzwonie drugi raz a on że nie ma czasu, że poszuka, żebym jeszcze zadzwonił. Dzwonie trzeci raz, a on mówi że nakładka a owszem, ale spryskiwacza nie może znaleźć. Na tym na razie się nasz kontakt urwał a z tego co wiem to wyjechał chyba teraz do Holandii.
Słuchaj, a będziesz u niego teraz? Jeśli tak to może byś mi pomógł z tymi gratami - może razem się lepiej dogadamy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Arljazz
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Mercedes C43 AMG
sprysk chyba mam u siebie a co z TWoim? połamany czy nei ma? nakładka...no może coś znajdę![]()
Amigas byłbym niezmiernie wdzięczny gdybyś ją obejrzał i podzielił się wrażeniami (stan mechaniki i blacharki - ogólnie czy jeździ), ja mam do gościa pół Polski do przejechania... Jeśli stan byłby w porządku, może przyciągnął bym ją dla siebie z przeznaczeniem niewiadomym jeszcze
Pozdrawiam
Z tego co widać to jest złamany. Nie wiem jak on jest mocowany? Jakoś od środka zderzaka?
No i mam też jedną ciekawostkę bo mam dwie pompki w zbiorniku, ale jedna - właśnie od reflektorów tylko leży w odpowiednim miejscu i nie ma dziury w zbiorniku
Jak na razie jest to dla mnie sprawa marginalna, ale na pewno ciekawostka na przyszłość.
Pozdrawiam
Arljazz
Mercedes C43 AMG
witam, jestem kolega sprzedajacego i mieszkam z nim teraz razem w holandii a tą jego alfe sprzedaje jego ojciec.Miałem przyjemność jezdzic tą alfą więc znam ten samochód i moge odpowiedzieć na nurtujące was pytania co do jego stanu. Samochód świetnie się prowadzi, blacharka tez ok. pozdrawiam
h0se166, pytanko zasadnicze, dlaczego tak właściwie ta alfa jest bez prawa rejestracji? Nie została ubezpieczona po sprowadzeniu, tak?
Pozdrawiam