Też zależy od sklepu. Ale fakt, zapomniałem o gumach na stabilizatorze![]()
W sprawie elektryki, chodziło mi o typowe usterki typu podnośnik szyb czy choinka na desce rozdzielczej nieznanej przyczyny. Chyba że to kolejny wymysł portali motoryzacyjnych![]()
Podnośnik szyb ? O tym jeszcze nie słyszałem. O niestykającym przełączniku, czy zabrudzonych prowadnicach szyb to owszem. Ale prowadnice się nasmaruje, panel sterowania można kupić używany za grosze więc lajt.
Choinka to już zależy. Ale to podpinasz do kompa i masz jasno na białym co jest nie halo.
Choinka często występuje przy słabym akumulatorze i to podczas odpalania.
Ostudziliście moje emocje i chyba nie mam innego wyboru jak wstrzymać się do wakacji z zakupem, chyba, że znajdę lepiej płatną pracę to trochę wcześniejBo najlepiej jakby starczyło na samochód + pakiet startowy + to co do naprawienia i do tego jeszcze trochę zostało...
Jakby chłop zadzwonił to by się czegoś dowiedział ...
Chcesz się czegoś dowiedzieć - ZAPYTAJ. Przecież nie będę pisał, ze mam faktury, rachunki za paliwo itp. itd. Bo wg mnie to norma jeśli SAM użytkujesz samochód. Co Ci powie handlarz ? To co chcesz usłyszeć.
Samochód znam na wylot - bo sam nim jeżdżę. A cena jest taka a nie inna. Nikogo nie zmuszam. Tak jak napisałem w ogłoszeniu - samochód nie jest nowy, ale jest SPRAWNY i GOTOWY do jazdy. Niestety ma parę wad - ale ma już 12 lat, więc uważam że to raczej normalne.
Moine
słuchaj obejrzyj tą alfą za 6900 rozrząd masz wymieniony spytaj o fakturę, podejrzewam, że napewno będzie zawias do roboty no i trzeba zobaczyć na turbo i sprzęgło jeżeli chodzą w miare dobrze to spokojnie możesz jeździć i sobie to regularnie naprawiać w czasie jak ci wpadnie gotówka, powiem ci szczerze lepiej kupić taniej i coś zrobić samemu, a nie przepłacić i dopłacać róznie dobrze możesz trafić na szrot za 12 tyś tylko co wtedy ? Pamietaj to są stare autka, ale jtd to pancerny silnik i tego można być pewien w przeciwieństwie do TSa.