Suchy, fajny dźwięk, rozsądna cena... Fajnie
Przed wakacjami będę chciał wymienić swoją Simotę zakupioną przez poprzedniego właściciela i w tej sytuacji chyba mam faworyta.
Dzięki![]()
Suchy, fajny dźwięk, rozsądna cena... Fajnie
Przed wakacjami będę chciał wymienić swoją Simotę zakupioną przez poprzedniego właściciela i w tej sytuacji chyba mam faworyta.
Dzięki![]()
ja to tam widze tak, kolektory z 2,5; wyrównanie długości, wywalenie katów lub zamiana na sportowe, X pipe, i bezosrednio do tyłu z ładną koncówka.
wtedy to brzmi, wystarczy posłuchać GTA Matejki z bliźniaczego forum.
pzd.
Troszkę hardkorem zalatuje jak dla mnie...Ma tylko 105 tyś nalatane i szkoda tak wywalać wszystko jak działa....
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
dla mnie bombachoć sam osobiście jakbym coś takiego robił celowałbym w pojedyncze końcówki ale to ja.
Efekt końcowy 5+
~ taka była piękna ! :C
Dla mnie miazga, ten dźwięk zabija... Nie mogę takich filmów oglądać (słuchać) bo w końcu kupie 3.2 i nie bedzie mnie na wache stać ale chociaż będzie co podziwiaćGratuluje efektu super robota!
Po co ja kupiłem diesla? Niby oszczędny, nieźle jedzie, ale dzwięku mu niestety brakuje. Gratuluję V6 - teaz wiem, że to jedyny słuszny silnik do naszych Alf![]()
Bardzo fajnie wszystko wyszło. Ogarnij jeszcze lakier i bedzie lodzio-miodzio.
Przeproszę za małe odkopanie tematu ale lepiej stary odkopać niż nowy otwierać.
[MENTION=845]slavol[/MENTION] pytanko chyba głównie do Ciebie, chociaż może ktoś z tego tematu przechodził już przez to.
Planuje zrobić bliźniaczy wydech w mojej GT z małą zmianą. Otóż nie zmieniam średnicy wydechu więc chciałbym wlot mieć 2.25. Magnaflow niestety nie ma takiego tłumika. Jest bardzo podobno ale pojedyńczy wylot ma usytuowany centralnie. I tu moje pytanie. Czy tłumik 5x8 wejdzie mi na leżąco ? U siebie masz go na stojąca i widać nie ma problemu.
Pozdrawiam Seba
Nasze orginalne tłumiki są "trójkątne" Więc jak wchodzi w pionie to i w poziomie też podejdzie, tylko....
problem możesz mieć w wejściem do tłumika. W orginale jest "u góry" puszki, wlot postawionego w pion tłumika u mnie jest tam gdzie fabryczny dlatego się na niego zdecydowałem.(dobrze to widać na jednym ze zdjęć) Jest po prostu idealny do wyprowadzenia podwójnego wydechu. W innym wypadku nie wywiniesz tak rury lub będzie musiał być po ukosie.
Rurę 2,25 wsuniesz do środka wlotu 2,5, obspawasz i git, te różnice w niczym nie będą odczuwalne i tak na wylotach jest 2,25.
To jest przelot tak czy siak. Mam ja, ma Łukasz w niebieskiej dokładną kopie więc nie kombinuj tylko kopiuj też
A tak w ogóle to pokaż który chcesz.
Ostatnio edytowane przez slavol ; 10-01-2017 o 01:08
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...