Kolego radze Ci nie oceniać ludzi na odległość bo mozesz sie zdziwić.... Widziałeś moje auto, poznałeś mnie i powód dla którego ogloszenie już nie jest aktualne? Jeśli nie to wstrzymaj się z oceną bo troche przeginasz moim skromnym zdaniem.
Kolego radze Ci nie oceniać ludzi na odległość bo mozesz sie zdziwić.... Widziałeś moje auto, poznałeś mnie i powód dla którego ogloszenie już nie jest aktualne? Jeśli nie to wstrzymaj się z oceną bo troche przeginasz moim skromnym zdaniem.
Ostatnio edytowane przez admor ; 10-10-2014 o 05:46
Nie zwracałem się personalnie więc trochę przesadzasz. Tak jak pisałem kolega powinien sobie odpuścić szukania samochodów na takie potężne odległości bo to totalnie mija się z celem. Apeluje o czytanie ze zrozumieniem.
Jak na bociany Austria to i tak blisko. Latajo daleko na obce kontynenty![]()
Panowie powiem tak: bardziej zadbanego i pewnego egzemplarza w nie znajdziecie!
W mojej ocenie jest wart każdej złotówki i nie bez powodu jego cena jest taka a nie inna, ale to pozostawiam kwestii zasobności portfela następnego właściciela. Znam alfaholika z nie jednego spotkana i wiem, że tak samo jak ja bardzo pedantycznie podchodzi do kwestii samochodów i dlatego musiałem wyrazić tutaj swoje zdanie, bo temat ewidentnie szedł w złym kierunku.
Polecam się nią przejechać to sami się przekonacie, a do pewności posprawdzać na wszystkie modele, a wasze oczekiwania co do stanu technicznego się potwierdzą i to jest kluczowa kwesti w przypadku kupowania samochodu.
Ponadto potwierdza się reguła, że na takie auto kogoś musi być stać, a potem na jego utrzymanie, bo jeżeli stan techniczny jest bdb to potem można bawić się w gadżety (sam wyznaję taką zasadę więc wiem co pisze), a z tego co pamiętam to admor zainwestował dodatkowo w wymianę foteli na skóre, koła 19" z Ti z nowymi oponami a nie jakimiś nalatanymi gumami z allegro z 2008 roku, nowe springi Sparco, ori progi z 159 Ti, program w Cinsofcie (kto ich odwiedził ten wie jaką dobrą robotę potrafi zrobić Marcin) nie mówiąc już o mega dużej ilości detali typu: ori nakładki na lusterka z pakietu akcesorii AR Giulietta, wydech podwójny, heble w czerwień, oznaczenia z tyłu i po bokach z 159 Ti, mega dobrze zrobiony czujnik parkowania z wyświetlaczem w podsufitce i wiele innych. Znam samochód bardzo dobrze i widać, że 159 jest oczkiem w głowie właściciela, a ilość włożonej w nią gotówki powala.
A dla osób, które nie chcą daleko jeździć po samochód - obejrzyjcie sobie choćby i 20-30 szt. AR 159 w Waszej okolicy w przedziale od 20.000-50.000 zł i jak nadal nic nie znajdziecie, to sprawdźcie tą! Chętnie poznam wtedy Wasze zdanie. Dla przykładu swoją szukałem ponad pół roku aż znalazłem; kumpel chciał kupić BMW e46, ale po paru jazdach moją zmienił zdanie o 180st. Niestety od roku czasu szuka 159, może w trochę małych pieniądzach ale to inna kwestia, oglądając inne 159 przez pryzmat mojej (stan techniczny, zadbanie itp.) i po obejrzeniu chyba z 30 aut, nawet nad jednym się dłużej nie zastanawiał - większość to złom, gdzie nawet inwestycje rzędu 10.000-15.000 zł nie doprowadzą go takiego stanu jak choćby AR admora...