skoro zegary masz białe to pakiet Sport odpada, wychodzi więc na to że do wersji standardowej ktoś dokupił skórzane fotele (na boku masz logo Momo?), ale dziwi ta konsola. Napisz czy masz klimę, ile poduszek i na jakich felgach kupiłeś.
skoro zegary masz białe to pakiet Sport odpada, wychodzi więc na to że do wersji standardowej ktoś dokupił skórzane fotele (na boku masz logo Momo?), ale dziwi ta konsola. Napisz czy masz klimę, ile poduszek i na jakich felgach kupiłeś.
mam logo na fotelach i są 4 poduchy. klima tez jest. konsola wyglada na dorabiana bo jakos dziwnie nie pasuje. kółka 15" alfowskie
więc poduchy boczne też były jako opcja dokupione. skórzana gałka występowała tylko w sportpackach więc ktoś dokupił ją sobie poza konkursem bo w opcji takiej nie było.
Kurde ale mi sie mix trafił jak widze. poduchy są w fotelach wiec pewnie razem wszystko było montowane. w sumie wymiana wnetrza w alfie nie jest zbyt skomplikowana.
Ogladałem ostatnio wersje taka sama tylko że miala drewniana gałkę i panel. no i beżowe skóry w srodku. wiec jakies podobne zestawy były.![]()
przy silniku 2.5 jeżeli nie było sportpacka to konsola, kierownica i gałka powinny być z drewna. w opcji można było zamówić skórzaną kierownicę. Masz alarm w swojej Belli?
Alarm jest. mam nadzieje ze jutro w serwisie czzegos wiecej sie dowiem jeszcze. moze tam cos znajda ciekawego o czym nie pomyslałem??
może wejdx na gg 8016690 bedzie szybsza rozmowa niz takie wpisywanie kolejnych postów i zajmowanie miejsca tylko![]()
tylko ze gg coś nie chula. Alarm masz więc ok bo to standard w wersji 2.5
Mix... a kto mi wyjaśni taką ciekawą sprawę, że każdy internetowy eper twierdzi, że auto o moim nr VIN nie istnieje?![]()
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
bo internetowe eper nie obsługują Alfy bo ma inny schemat kodowania, te z netu zazwyczaj działają z amerykańcami. Mam to samo
Ja tam nie wiem, ale ja na zdjęciu widzę plastikową konsolę typu "tytan", która chodziła w zestawie ze skórzaną kierownicą i gałką. Fakt, zdjęcie jest małe, więc mogę się mylić. Nie było nigdy zestawu skóra + drewno. Moim zdanie po prostu ktoś wymienił kierownicę ze skórzanej na drewnianą, a reszta się zgadza. I tyle.