Kupione "alca special graphit". Na weekendzie trzeba będzie potestować i przy okazji przepalić gadzinę bo ostatnio mało ruchu zażywa![]()
Kupione "alca special graphit". Na weekendzie trzeba będzie potestować i przy okazji przepalić gadzinę bo ostatnio mało ruchu zażywa![]()
Ja mam oryginał za 130 zeta
Wycieraczki wymienione. Tylko okazało się, że ta od strony pasażera ma duży luz, tzn. mogę ją sobie szorować po szybie w górę i w dół :/ Co może być problemem?
No już nie przesadzaj z tym oryginałem
Ale championy (chyba jedyny dostępny zamiennik) można zdobyć na 150-200 zł (zależy jakie i gdzie kto ma rabaty) za komplet.
Dodano po 3 minutes:
Może słabo dokręcona? Skoro nowe ramię to luz może być na wieloklinie albo na mechaniźmie. Na to drugie nowe ramię nie pomoże.
Ostatnio edytowane przez Mikelos ; 11-11-2014 o 18:36 Powód: Dodano
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Omron, obstawiam że masz już wyrobiony wieloklin. U mnie było to samo i rozwiązaniem jest niestety zakup drugiego mechanizmu.
Natomiast co do samych wycieraczek to moja lewa jest stad:
http://allegro.pl/ramie-wycieraczki-...735147877.html
i działa do dziś.
Całkiem niedawno widziałem też na all prawą w jeszcze niższej cenie. Wystarczy więc być cierpliwy albo poszukać dokładniej.
Ramie stare. Nowy stelaż wycieraczki. Kurde nie wygląda to dobrze. Trzeba sobie chyba przypomnieć jak się podszybie ściąga :/
Jeśli potrzebujesz to wal na prv, nie mal od ręki jestem w stanie załatwić obie. I cena taka jak na allegro albo i lepiej.
Dodano po 4 minutes:
Skoro ramię stare to musisz mieć przekładkę z tipo/tempra/bravo. Ori było z całym ramieniem. Więc albo wielkoklin wytarty albo...
Ostatnio edytowane przez Mikelos ; 11-11-2014 o 20:41 Powód: Dodano
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
Pewnie jeszcze mam![]()
Ooo! To super
Postaram się jakoś na dniach zajrzeć do tego i będę się odzywał.