Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Już dostał, temu jedno oko ma większe od drugiego![]()
Fajna konwersacja. Byłem u mechaniora, sprawdził poduszki i stwierdził, że raczej dwumas siada, ale żebym się nie przejmował i jeździł, jak jebnie to jebnie, jeszcze nie klekocze więc droga nie taka krótka.
Gorzej jak zrobi to na "j" na środku autostrady.
Jak będzie gorzej, a będzie luźny tysiąc w portfelu to regeneracja i tyle xd O nowym nawet nie myślę.
Ciśnienie obniżone. To nie dwumas. Byłem u ogarniętego mechanika, który pracował w Fiacie i mówi że z tym odpalaniem to JTD tak mają można poduchy wymienić, ale to na krótko pomoże. Z tym pukaniem po wciśnięciu sprzęgła to mówi że to własnie dwumas, ale on takie odgłosy wydaje bo cały czas te drgania odbiera. Słaby dwumas klekocze na puszczonym sprzęgle u mnie tego nie ma. Temat można zamknąć![]()