Greciu, a jak z podpięciem. Jest plug and play przy samym wyświetlaczu? Bo gdzieś czytałem że trzeba dostać się aż za schowek by połączyć. Mimo że widać na zdjęciach że kostka jest odpinana od samego wyświetlacza.
Greciu, a jak z podpięciem. Jest plug and play przy samym wyświetlaczu? Bo gdzieś czytałem że trzeba dostać się aż za schowek by połączyć. Mimo że widać na zdjęciach że kostka jest odpinana od samego wyświetlacza.
w wyświetlaczu masz kostke wszystko pasuje tylko żeby ja wypiac trzeba rozkrecic daszek i najpierw trzeba dostać się za schowek i wypiac kostke a potem po wyjeciu daszka rozkręcasz go i dostajesz się do kostki na wyswietlaczu
Rozumiem że kabel jest tak krótki, że jak podniosę daszek to i tak nie dam rady wypiąć tej kostki? No cóż, wczoraj wymieniałem filtr kabinowy wiec mam wprawę we wciskaniu się między fotel a schowek ☺
kostke przy wyświetlaczu masz wewnątrz daszku bez odkręcania nie wyda
Ok. Dzięki za info. Właśnie kupiłem. Przy dzisiejszym upale juz nawet klima na max nie daje rady ochlodzić wyświetlacza i denerwuje mnie to że nic nie widać.
Jw. radzę oprócz schowka wyjąć sobie radio bo dużo ułatwia przy manewrowaniu kablem, który jest dość nieszczęśliwie poprowadzony![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Pytanie tylko czy ten nowy wyświetla w upale...
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Mam wysoki wyświetlacz i przy tych upałach wszystko widać elegancko a gorąc sakramencki. Jedynie w zimie nie wstaje przy bardzo niskich temperaturach
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk