tez bym chetnie sie dolaczyl,jest tam pare drobiazgow ktore mnie interesuja
pozdrowka
tez bym chetnie sie dolaczyl,jest tam pare drobiazgow ktore mnie interesuja
pozdrowka
swietny asortymentz przyjemnoscia bym pobuszował po takim "sklepiku" ..
hehe mam takie same w domu
Alfa Romeo Milano Emblem (Cloisonne) : Italia Jidosha Zakkaten
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
Patrzyłem na tą stronkę zaraz po kupnie swojej Alfy to jest w lipcu zeszłego roku. Kurs był wtedy o połowę niższy od teraźniejszego i wtedy naprawdę się opłacało coś wybrać. Z perspektywy czasu żałuję, że nic nie wybrałem, bo jest tam naprawdę sporo wartościowych gadżetów.
Póki co pozostaje mi mieć nadzieję, że kurs znów wróci do poprzednich wartości...
P.S.
A nie wybiera się ktoś z Was przypadkiem do Nipponu?![]()
sorki, ceny sądobre ale dla japońca
---------- Post dodany o godzinie 18:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:57 ----------
ale jak juz szukacie po takich tanich stronkach to moze ktoś sobie coś znajdzie na Italian Tuning - Auto parts i życzę miłych zakupów - ja odpadam, ceny chyba też dla japońca![]()
no to pojechali
Alfa Romeo Sneaker Sox Set : Italia Jidosha Zakkaten
gdyby nie ta cena wysyłki
hehehe ja tez sporo juz wydalem na gadzetyU Bołtowicza na Ursynowie jest sporo !!!
Alfa Romeo BOLTOWICZ Warszawa
Oj koniecznie trzeba śledzić kurs jena... I w najkorzystniejszym okresie zebrać się i zamówić...
P.S. Jak sobie tak wybrałem conieco to mi 4500 wyszło :-/ . Masakra roczną pensję mógłbym tam przepuścić...
Liczyłem, że podasz link do sklepu z gadżetami a nie sam adres dilera
Faktem jest, że całkiem spora część "japońskich" akcesoriów pochodzi z oficjalnych list Linea Accessori AR i jest dostępna w naszych ASO. Problem tylko w tym, by ktoś grzecznie udostępnił katalogi (szczególnie te nieaktualne). W CS FAP Bielsko-Biała, widziałem ich (katalogów) całkiem sporo, pokrytych gruba warstwą kurzu. Obsługujący mnie człowiek dopiero po usilnych prośbach bardziej zaangażował się w temat i przyniósł z zaplecza te najrzadziej spotykane, białe kruki. Potem tylko numerek i można w każdym ASO zamówić z bezpłatnym odbiorem![]()
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
no niestety o takim linku nic nie wiem ale wiem ze u Boltowicza na Ursynowie maja swiezy katalog akcesorji do naszych Alf ;D
Podnoszę temat, bo właśnie całkiem przypadkiem wpadłem na tą stronę. Wybór masakra!
Breloczki, kubki, koszulki, kombinezony!, portfele.... rety! tam jest wszystko
Zamawiał ktoś od nich? Ja bym pewnie kilka dupereli zamówił
ps. trafiłem na nich szukając z ciekawości oryginalnej naklejki Quadrifoglio Verde. Znalazłem oficjalną opcję do MiTo za 950złChwilę później na italiazakka.co.jp za około 100zł (na zdjęciu wygląda identycznie).