Zrobmy taka mapke na naszym forum i wtedy mozna wybrac miejsce. Ewentualnie jakas ankieta.... Z tymi szalasami to calkiem niezly pomysl...Dla naszych Alf tez bedą
??
Zrobmy taka mapke na naszym forum i wtedy mozna wybrac miejsce. Ewentualnie jakas ankieta.... Z tymi szalasami to calkiem niezly pomysl...Dla naszych Alf tez bedą
??
no własnie dla alf bedą ale dla nas nie![]()
Malownicze miejsce, gdzie mozna bedzie przy promyczkach slonca objrzec jak ladnie blyszczy sie lakier na naszych niuniach.![]()
w sumie jest okazja ! a i lakiernicy beda zadowoleni :mrgreen:
Moze ktos sie podejmie zadania by zrobic u umiescic na forum taka mapke... Ja nie bardzo sie znam na takich sprawach wiec w tej sytuacji na mnie raczej nie ma co liczyc. Ponanosimy miejscowosci w ktorych mieszkamy i wybierzemy "złoty środek" na nasz wiosenny zlot
Mapke moge zrobic recznie, bo w php nie umim
Tzn wykropkowac na mapie polski gdzie mamy swoich ludzi
Ale nie lepiej z tym poczekac? Dopiero co sie zima zaczela i przez ten czas pewnie przybedzie troche alfistow i troche tez zrezygnuje do zlotu...
trza nam dobrej reklamy bo cos nowi userzy sie nie kfapią do logowania :mrgreen:
To moze otworzymy nowy Topic zeby tu nie smiecic spraw zlotu.....Promocja Forum![]()
kiedy ta wiosna????????????![]()
juz nie dlugo...chociaz u mnie nagle sniegu napadalo....Ale jak tylko zakwitna drzewka...![]()