Zaryzykowałem! Kupiłem to z aukcji. Na montaż jestem umówiony 12-13.10 Mało trochę odpowiedzi, nie wiem czy ludzie się wstydzą że regenerowali czy faktycznie nikt tego nie robił.
Zaryzykowałem! Kupiłem to z aukcji. Na montaż jestem umówiony 12-13.10 Mało trochę odpowiedzi, nie wiem czy ludzie się wstydzą że regenerowali czy faktycznie nikt tego nie robił.
nikt tego nie robi bo nikt Ci nie dobierze twardości spręzyny jak w oryginale i po akcji okazuje się, że dwumas szybko pada albo wszystko drży do sprężyny są za twarde.
A obiecują gruszki na wierzbie, że na oryginalnych częściach serwisują -,-
Przepraszam, ze dopiero teraz Ci odpisuje, ale zupelnie wylecialo mi z glowy sprawdzenie tego watku. Wiesz co z ta regeneracja to ci nie powiem ceny bo juz nie pamietam, ale robilem to w Kozuchowie kolo Zielonej Góry. Przypomnialem sobie, ze moj ojciec rok temu w swojej BMW e61 2.0D tez regenerowal kolo i nie widze negatywnych objawow. A czy regeneracja to cos wstydliwego? Wedlug mnie nie, tak samo jak regeneracja przekladnie kierowniczej, sprezarki czy pompy wspomaganiaWstydem to bylo wstawianie zwyklych kół zamiast dwumas.