Nie kupywal bym tego...
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Nie kupywal bym tego...
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
A jakiś powód ? Aż tak słaba jakość ? Szukam samego przegubu ale kurcze nie mogę znaleźć bo są jakoś dziwnie "ponazywane kielich Krzyżak przegub i później całe polosie"
ALFA ROMEO 145 1.9JTD 105KM & ALFA ROMEO 156 110KM up to 150KM
Czemu nie napisałeś do nas z numerem Vin ? Miałbyś pewność
Same przeguby do tej półosi są tutaj
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Prze...TD-prawy/15096
Chcesz przegub innej firmy ? żaden problem, jest Ruville, Metelli .
A co do jakości GSP . [MENTION=64470]adadus27[/MENTION], miałeś okazję reklamować że tak piszesz ?
Gsp owszem ,zrobiło zamieszanie na rynku przegubów, odkąd się pojawiło - ceny bardzo pospadały również u innych producentów.
Ale jakoś z ręką na sercu reklamacji nie pamiętam.
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
ehh na naszym Polskim rynku części zamiennych niestety gówno goni gówno, sory za słownictwo ale taka prawda, większość części jest klepane w chinach. Sami możecie zamówić sobie np komplet wahaczy i nawet wam zrobią formę, gdzie będzie napis np. trw czy febi itp. tylko taki minus że trzeba wziąć minimum tysiąc sztuk i znać dobrze angielski. to proste szukamy fabryki u skośnookich ale tam gdzie jest największa bieda dzwonimy, wysyłamy maile, płacimy, klepią to małe rączki i pakują w kontener i wysyłają. dajmy na to cena wahacza w PL to 170zł a cwaniaki za koszt wyprodukowania jednej sztuki płacą jakieś 20-30zł
Tak pół żartem ten angielski chyba nie musi być wcale taki dobry :-). Byle dolarów było dużo ...
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
GSP w moim sklepie stacjonarnym są po 80zł za sztukę kolega co to prowadzi mówił że sprzedaje tego od jakiegoś czasu i w cholerę tego sprzedał w zeszłym roku i miał jedną reklamację która wyglądała tak że jak ktoś otworzył pudełko to osłonka gumowa była naruszona chyba pęknięta